Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa nije, zastarjelo, svima bilo sve jasno. Očito Hifa je upetljala svoje prste.
Nije nemoguce stim da su domaci a najskuplji. Nego hocel pelet opet kupovat da nas hebu?
Jedna od korisnijih aplikacija. Izradite novu što prije.
Aplikacija je ok, nego Hifa sabotira update informacija druze
Jako korisna app dođe mi notifikacija da je cijena pala na Gazpromu Kurta Shorka upalim auto prođem dvije Hife i još neke dvije pumpe da iz nako dospem do čepa.
To je izlobirano da se aplikacija lagano povuce , u suprotnom mogla je biti u funkciji dok se nova ne napravi.
Pošto god bilo na drugim pumpama tu sipam. Sa Hifa pumpama sam se pozdravio predprošle godine kada su pokupovali pelet i vještački nabili cijene koje se još nisu unormalile.
Enegopetol na stupu najjeftiniji a gorivo dobro.
Energopetrol pratio Gazprom preko app kako spusti/poveća Gazprom tako radi Energopetrol Stup.
Nisam znao ni da postoji aplikacija. Čestitke super ideja i neka proradi uskoro opet
U Hr. danas eurodiesel 1.38 eura.
Moze moze nova aplikacija, necemo tocit na HIFI svakako. Pozz
Dosad je uvijek uredno funkcionisala aplikacija i nikada nisam primjetio pogrešne cijene goriva. Dok nisu ovi diletanti došli. Bezbeli imaju svoju neku firmu da utrpaju softver i izvuku pare iz budžeta. Jer otkud odjednom problemi? Isto je i sa Elektroprivredom (odjednom gubitak) i svim drugim stvarima...
garant prste upleli ovi "patriote" što prodaju najskuplje gorivo! Nije džabe citat iz čuvene "1984." : "Neznanje je moć!".....kad NE ZNAŠ gdje je gorivo povoljnije, točićeš i tamo gdje je preskupo, vrlo jednostavna logika kriminalnih monopolista
Nikad dobro čut'
a jes dugo radila, u PM
Kao neko ko je godinama u IT-u, mogu reci da aplikacija ne moze odjednom prestati raditi i da ima nacin da se ista popravi, jer je ovo "glupa" aplikacija koja dohvata podatke sa servera. Ovdje se ocigledno radi u izvlacenju drzavnih para.
Stoga ne bi bilo lose da novinar (ako mu nije mrsko i ako nije stranacki potkovan) ispita: 1) da li se nova aplikacija radi po tenderskoj proceduri (ako da, gdje je bio javni poziv i koji je iznos za izradu aplikacije)? 2) ko je dobio posao da uradi aplikaciju i opet koji je iznos za izradu iste? 3) gdje se moglo prijaviti za izradu aplikacije?
Radila perfektno. Pranje para. kriminal
znaci opet peri lovu na softveru
Znači opet trošiti pare na novi softwer,čuj zastario, šuplja priča za neuke,gdje su ti informatičari sa privatnih univerziteta da ga održavaju, a imaju prednost pri zapošljavanju.I plate elektrostruci drže niske, kako se ne bi javljali sa završenim ETF-om već iz kiseljaka, travnika, kaćuna itd