Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dobila na poklon komlet ves,oprala dva puta sve se razvuklo,sreca pa ga ja nisam kupila.
"kao i nedavna titula jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini, okosnica su poslovanja kompanije Alma Ras danas, saopćeno je iz te kompanije" Ova(j) dole priča o izrabljivanju ?! Kako smo negativni i podli kao narod, to je čudo!
Jes danas teško dobiti kojekakve titule, tipa Superbrands, najpoželjniji poslodavac, Zlatni orao... :) :) :) Pitajte ljude koji tamo rade, pustite se plaćenih oglasa i hvalospjeva. Ja znam iz prve ruke.
Što se plavka zabehutila ko da nikad nije vidila .....
Da samo znate kakvi su izrabljivači ovo vlasnici, koliko radnici rade u njihovim pogonima, kakav je odnos prema radnicima i kako su mizerne plate, nikada u životu ne bi kupili ništa od njih!
Pa ako radiš za 350-400km 12 sati dnevno, 6 dana u sedmici, bez ikakvih dodatnih beneficija, bolje je sjediti kući i ne raditi ništa.
Apsolutno razumijem o čemu govoriš. Zato nam i jeste tako, što su doveli raju da će sutra da radi i za 200km, samo da nešto ima. Opšte beznađe, a ovi ratni i poratni profiteri to koriste i grade komplekse, putuju helikopterom po BiH, ljetuju na Maldivima po 14 dana... Tuga.
...POKRIJTE OVO SRAMOTA JE IMA TU I ŽENA...
Najjaci i najbolji bh brend u tekstilnoj industriji. Cestitke !!!
fujjj jebbem vam majku pedersku kakve ovo slike stavljate...
ja samo kupujem victoria's secret za muskarce :)))))))))))))))))))))))))
Ja nabavio nove bokserice na cajapi, piše LOVE naprijed marka turska neprocjenjive su odlično se osjećam u njima.
Meni nana plete vunene tange, osječam se nevjerovatno inspirisano u njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra ova Alma,iz Vareša direkt za Južnu Koreju