Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar komad drvosjece sa diplomom iz okolice sarajeva..zar direktor ne moze biti lijep covjek..bar da zaluta neka blaga faca a ne ovakvi
U ovom slucaju SBB ;)
Samo ne reci da je herojska ROGATICA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
alene ima samo jedan koji je veci Vo od tebe to je direktor pionirske doline sarajevo..ko ne vjeruje nek progugla! prva si mu pratilja
koja stranka je ovog uvalila,dobro izgleda za poljoprivredne radove vidi se da je iskusan!
Malo baca na Kim Yanga
Eso Radeljas likes this
Ova glava obećava da ovo nekad uspješno preduzeće odvede tamo gdje su slične glave odvele ovo državu. Žalosno.
Nemojte samo da fiktivno prijavite svoje rođake, a odobrenu lovu pokupite vi. Čini mi se da su tako prije radili u jednom komunalnom preduzeću, a fiktivni rođaci bi uglavnom dolazili iz okoline Višegrada.
Priliv novca su dosad obezbjeđivali uposleni SEZONCI, dok se ona nesreća nije desila sekretaru AMIRU ZUKIĆU !
NESREĆA NA POSLU ! :(
Ako je ovaj glavonja ovo bas ovako rekao kao sto je napisano onda sam ja Gigi Buffon
PODOBAN ČOVJEK. OD POTRČKA IZ BIHAMKA DO DIREKTORA
pola covjek pola krme ime mu je Alen
Alene,kosu u ruke!
Glave telece
On je iole normalan bar je pomeo sosone u firmi,za razliku od svog predhodnika Baltic Safeta ,Seferovog pulena, o kome je suvisno govoriti.
Eeeee moj direktore, eno ti ljudi leže u hladovinu u betanija parku na Šipu, kose već mjesec dana travu 1m od staze i još nisu završili. Sramota! Neće niko kile... jel na državnim jaslama ni k..cem neće da mrdnu.
Isti Nisko karkelja
Za ovog i rodjena mati ne moze recu da je lijep.