Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspjesnog rada...mora da se salite...oni onda ne znaju sta je uspjesan rad....hilljade potencijalnih turista iz skandinavije nemaju letove za Sarajevo vec godinama i vi pricati o uspjehu...
Uhapsili deset carinika koji su radili u zgradi aerodroma a ovi se hvale uspjehom u radu. Kakvom radu, korupcije, previsokim taxama, nedostatku linija. Najgori aerodrom na kojem sam bio. Teska korupcija i amaterizam.
Ako ti mislis da carina i aerodrom nemaju veze onda ti tata nije trebao ni dolaziti na konju a za sobom na muli vukao ti mamu, mamu ti j... konju jedan maloumnu.
U ostalom, pitanje za kretena 'mirsad52' otkud carina na Sarajevskom internacionalnom aerodromu ako nemaju nikakve veze sa aerodromom, kretenu maloumni.
45 godina uspješnog rada ------------------------------------------- OPET SE ONI U FENI NAPILI?
Ekspanzija aerodroma bila je u planu jos prije cetiri godine, sredstva iz vlastitih prihoda (aerodromska taksa) bila su obezbjedjena a aerodrom je imao i ***zit od blizu 40 miliona KM. Dolaskom danasnjeg direktora, nekadasnjeg prodavaca aviokarata na salteru sve je krenulo niz brdo. Prvo lobira da se projekat prekine pod paravanom da je to stetno i da nema potrebe ( u isto vrijeme, aerodrom u njegovom Zagrebu se siri ). Gospodin je pod istragom pred tuziteljstvom BIH jer je uhvacen da uzima mito za zaposlenja a njegov bezobrazluk ide do te mjere da je zaposlio sina Darijana jednog od ucesnika pljacke Cargo centra kao i sina svoje ljubavnice, diplomanta Bijeljinskom fakulteta, takodjer gradjanina hrvatske. Pored ovih, mnostvo sitnih javasluka kao naplacivanje parkinga svojim radnicima, boks kladionice u zgradi aerodroma i dosta toga. Ako zelite posao utovarivaca kofera, mozete to imati po akcijskoj cijelni od 5000 KM
vjerovatno je prvih 25 godina postojanja aerodroma bilo uspješno, ali posljednjih dvadeset ma bjaaaži
Jedini aerodrom na kugli zemaljskoj da ima kladionicu i monitore za trke pasa. Sta uradise papci i primitivci. Umjesto da rade na smanjenju aerodromskih taksi, on otvara kladionice i kojekakve gluposti.
Smanjenje taksi je posebna prica.Mostarskom aerodromu su "morali" ukunuti 10 eura dodatne takse,a to su natovarili (10 eur) sarajevskom.A broj novozaposlenih je posebna prica.
haha jeste ofirni! a operacija kodnog naziva "gold"! :D
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Hahahahahaha e kako je uspješan vidi se po tome što ih petnaestoricu jutros uhapsiše!!! Sve SDP kadrovi .... fuj .....
Ma jok ti bi bili još gori , nisam ti ja ni za jedne , sve bi ih pobio da mogu