Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja lakse je baciti nego podjeliti narodu ccc
Pa dodju i "naberu" ko im brani!
@tuzlak478 Na osnovu cega si zakljucio!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasta KUPUJMO JANU JER IMA PORUKU MAMU VAM AFRICKU
pa nemojte je kupovati.
Tako je to kad izvozis sirovinu a uvozis gotov proizvod zato se treba bazirati na gotovim proizvodima koji mogu i stajati i traziti kupca sirom svijeta.
Napraviti pekmez ispeći rakiju nema da propada.
kako glupom, al hajd glupom ali i nepismenom bošnji objasniti da su bačeni jer su propali a ne bačeni iz protesta... kakva crna podjela građanima, gladnima...
ujedno nagrada od 100 KM bošnji koji je uspio pročitati gornji komentar...
dižem na 150 KM...
alija, nataknem ti staru! bakire, nataknem ti staru! milorade, nataknem ti straru! dragane, nataknem ti staru! ivo-miro, nataknetm ti staru! fadile, nataknem ti staru! harise, nataknem ti staru! zeljko, nataknetm ti staru! adnane, nataknem ti staru! zlatko, nataknem ti staru!
mislim da su oni bili brži...
trebalo je to ukiseliti
ukiselice se sami na suncu.
Kakav potez aferim,zar nije bilo bolje da se ljudima podjelilo,a ne da se baca,nevjerovatno i licemjerno...
400 tona ,to mi je nekakao previse,ne vjerujem da je ono sa slike ta cifra mozda jest 4 tonice mozda ovaj "novinar "kliksa nije nacisto sa mjerama
Hoće to kad se spava na tuđim kostima.
rekao bih da nisu tudje kosti, vidis da ih je nosonja posjetio.
dajte bakiru on voli po kafanama da zdere dosta pojest ce se, za vasu je buducnost to jer valja dogovoriti kako da iz evrope i odsvakle ulazi smece nama, ne moze se to na gladan stomak izdogovarat.
Nisu čuli za kompostiranje.
pa hajde kompostiraj im ti, prosvijetli ih
@Nadbiskup pa ja sam za, taman da budem stručni konsultant, hvala ti, dobra ideja :)
tako nam je kad se sve svodi na kupi prodaj. da imamo nekoga ozbiljnog to se moglo preraditi
Baš divno. Što se uveze iz Turske fino se proda na pijacama a ono što se proizvede kod nas ide na smeće. I zašlužujemo da nam bude ovako kako jeste.
Ovo samo kod nas može da se desi! Zato i jesmo siromašna zemlja. Vjerujem da je uzrok propadanja ovolike količine kornišona, uvoz silnog bjelosvjetskog smeća! Mi smo toliko siromašni da nemamo dovljno pogona za preradu povrća i voća. Lakše baciti, nego dati u preradu,,,, cccc
jebes krastavac i onako nije zdrav za probavu😃
Mogli smo ih izvoziti u EU kao "organski uzgojene vibratore",
hahahaha odličan :-)))