Analiza Market Watcha
0
Prijeti li euru sudbina "Yuge"?
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolje biti i periguz nego tariguz ha ja. Ako safun jos nije stig\'o u tvoj kraj napravicu ti ja pps prezentaciju o higijeni mankiju.
Bane mejtu jedan...znam da boli cinjenica da ti je loza direktno ucestvovala u najduzem pornicu u historij svijeta pod naslovom \"Turci g.u.z.e srbe 500 godina\". Istina boli...ali opet ne brini...nisi ti kriv...tako vam grah pao
...\'\'u Radimlja,Stolac ZAPIS NA STEĆKU IZ 1094 GODINE Se znamenje Kneza Nenca,Velikoga Kneza Bosanskoga,a postavi je sin njegov Knez Muven,s` Božijom pomoćju i svojih vjernih,a s` inonom nijednom inom pomoćju,nego on sam. Ti,koji pročitas moj kam,mozda si hodio do zvijezda.I vratio se,jer tami neima ništa do ponovo ti sam. Človjek mojže vidjeti ono tšto nije vidio,tčuti ono tšto nije tčuo,okusti ono tsto nije otkusio,bit tami gdji nije bio,al` uvijek i svagdi,samo sebe može najti,ili ne najti. I mnogo ot moje ruke na zemji bi,a ni ot mene niko ne bi mrtav i ubit. I da ostavih kosti u tujini,i tad bih samo Bosnu sanjo. Človjece,tako da niesi proklet,ne tikaj u me. Legoh 1094 ljeta,kad bješe suša,pa u nebu ne bješe nijedne suze za me
kvislinze, zaboravio si KRAJCER taj sitni bezvrijedni novcic za koji ste se prodali...
Koji clanak, pa nije mi jasno da se ovakvo nesto moze bez ikakve osnovne refleksije ovdje staviti. Uporedjivati Euro sa Yugom je isto sto i Trabant sa Mercedesom. Nemama zivaca da pisem ovdje puno posto nije vrijedno ali evo samo tri podatka. 1) Citava Grcka ekonomija cini samo 2 % citavog Euro podrucja. 2) Danas je Njemacki Statisticki biro zakljucijo ocekivanje povecanja Njemackog BNPa(motor Eura i Mercedasa,BMWa ,Audia itd) ove godine za 1.75% i sljedece godine za 2%. Naravno zahvaljujuci jeftinijom Euru. 3)Euro je jos uvijek oko 15 % jaci nego sto je bio prije njegovog dolaska ..i za kraj gdje taj Dinar sa kojim se investiralo u Yugo???? Odoh ja sada Mercedesom na posao.....brbrbs Treba neke novinare nazad u skolu poslati!!!!!!!!!
@commnet: bravo. Otprilike je to to. Ono što zabrinjava je da će vjerovatno doći do sporijeg rasta privrede nego što se očekivalo krajem prošle i početkom ove godine (a predviđanja su bila optimistična), ali ne vjerujem i ja da će se neki katastrofalni potres desiti. Ako uvedu porez na transakcije na europskom nivou, kako evo danas preporučuju skoro svi, moći ćemo očekivati i značajn pad ovih špekulacija o kojima ti govoriš...
kako je dosadana ovaj Ban iz groba,ti mora da si neki novajlija na ovom portalu,okani nas se,j.e.b\'o ti ban matej porijeklo genoc.id.no.
Poprilicno glup clanak - ne osvrce se ni sekunde na uticaj trzista i svih silnih money market dealer-a koji se klade na pad eura i time doprinose ovakvom rekordno-niskom kursu. Ovaj kurs nije odraz stvarne vrijednosti, vec ocekivanja trzista, koja su dovoljno pokazala svoju iracionalnu logiku u zadnjih par godina. Moje misljenje je da ce biti tesko za Grcku da zakrpi ovu rupu u budzetu, ali ne i neizvodivo. EU ce da na osnovu ovog slucaja osmisli strategiju/fond za buduce kandidate i na kraju ce se sve svesti na drugaciju fiskalnu politiku, te plan stednje.
Dosadan si!
Oooo,poturice,sramite se vaše krvi i vašeg periguznog roda.Prešli ste na islam za šaku para.Bosna je srpska a periguze su Srbi.Istina boli. Poruka svim periguzama:ćeraćemo se još!
bravo Referendum.
@Bane iz greba , Ti se guras pod nasu zastavu, pokusavas, neka, fino, Bilo je srblja i devedesetih koji se casno borise pod Kotromanjica zastavom(Allah ih nagradio) Ako ti nije nesto jasno o bosanskoj drzavi, muzeja ima, literature, stecaka pa obilazi. Ako imas nesto protiv Kotromanjica i ljiljana, onda imam samo jedno pitanje za tebe, imas referendum il nemas referendum?!?!
Mijenjam kucu u Buca Potoku za Vilu u Grckoj
slicnost i uporedba navedena dva kraha (jos tome treba dodati ww1)se moze uociti u tome da su glavni proragonisti SRBI tj, PRAVOSLAVCI predodredjeni za destrukciju i beleje....?
ebo vam gradjanski rat famEliju