Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kocka je haram (zabranjena) ali niko vas ne tjera da ulazite i igrate. Ne mozete kriviti ovog covjeka jer vas ne poteze on za rukav i uvodi u svoje poslovnice.
ma bolesno je ovo, imam jarana, sjedim nekad pijem kafu i gledam sta radi, 100 km za 10 minuta, 1000 jedan dan, 1000km drugi dan, da ja nisam bio tu nebi mu vjerovao, 50km jedan krug zna uplatit, nemoj bolan, mani se toga, dzabe je, inace radi vani, kazem mu, sto bolan dzabe ides radit.
Opljackali narod pa dijele .
Veliki vjernici su u premieru.Vjera im zabranjuje kocku a oni priredzuju kocku i unistavaju ljude.Legalno pljackaju ljude.
Treba oporezivati uplate za bingo,za utrke pasa koje su nasmijane i koje su različite utrke u poslovnici i telefonu.Obavezno pojacati im porez.Unistise narod.
Lahko je dati kad 300000 igraca izgubi sve.Dabogda im prisjelo u premieru.Kletva ih stigla.Lopovi samo izvlace novac igracima.
Zato igrace ogule da sve izgube na bingu,psima i egt slotovima.Treba im vece poreze udariti,treba poreze uvesti na uplate binga i utrke pasa.A za slotove treba na svaki spin uzimati 5 feninga.U kocki svako je u minusu.Dabogda ih sve zatvorilo,zlo najvece.
Prokleti da su u premieru.Dabogda poginuli i sna neimali. Jebo im bog majku lopovsku.Varaju samo i izvlace novac.Nemojte igrati
Zato igrace osiromase skroz .Dabogda im svaka marka prisjela.Lopovi iz premiera.Dabogda vas kletva stigla gdje god bili.
Lopovi
250000 igraca igra.Dvojica dobiju sucu koju drugi izgube a premier i priredzivac milione uzmu. Jebo ga bog i premier.Cista prevara.Iz iskustva govorim.Dobicete bolest,izgubicete sve novce
De meni vratite bar 1% sto sam izgubio. Jebo te bog. Ovdje se samo izgubiti moze. Ja sam sve izgubio 847874 Selmir Dobices bolest samo i minuse
847874 Selmir Tri godine igram egt,samo izgubis. Cista navlakusa. 200000 km izgubio
847874 selmir Isakovic Izgubio na egt 200000 km. Jednom dobio jackpot 80 km. Nemojte igrati,izgubicete. Jebo ga bog i kocka ko je izmisli
Jeli Reno Korac vjernik.Kako ce pred boga izaci .Kocka je zabranjena u vjeri.Premier treba duplo oporezivati.Sta naroda izgubi da bi jedan dobio.
Evo ko igra cuke u premieru da vidite da lazu.Igrajte u poslovnici,telefonu i racunaru sve različite utrke.Bingo isto. Jackpot se na mjesta. Premier poreze ne placa.Ko ih stoti.Doniraju novac dzamijama,crkvama,itd.Peru novce.Zatvorite ih
Koliko ljudi izgubi novca u premieru.Zadto nema poreza na uplati za bingo i pse.Slotovi.Premier treba zatvoriti a Lutriju ojacati