Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se mi Srbi, Muslimani i Hrvati ne ujedinimo svi ce nas k**at kako stignu
sta Mile Ronhil kaze na sve ovo? jesul i ovo muslimani iscenirali?
yebo vas strani investitor i liberalni kapitalizam i slobodno trziste, sve prodato: firme, banke...yebe nas sad ko kako stigne... dole MMF i Svjetska banka!
Sramota, ovako nesto nebi nikada smio uraditi u Italiji, Francuskoj, Njemackoj..itd, dati otkaz radnicima bez ikakvog objasnjenja, danas ste radili od sutra ste odpusteni i to preko javne plakate, jednostavno nemoralno, bez ikakvog takta i bez ikakve etike postenja prema radnicima, a cisto sumnjm da ce odpusteni radnici dobiti neku novcanu nadoknadu koja postoji u ovakvim slucajevima bas u njegovoj Italiji. No, bar je nesto dobro u tom svemu, a to je da je u Rumuniji radna snaga jos jeftinija po cemu mozemo zakljuciti i da je nivo zivota slabiji nego u BiH
Hvala ti Dodo sto si prodo sve sto se prodati moglo, sad ce vas stranci k.a.ra.t.i. kako im se prohtije. Fakat ste vi Srbi plitkoumni, to je cudo.