Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Elementi postoje, ali ih moramo poravnati šmirgl papirom kako bi mogli brže funkcionirati", poručio je predstavnik Microsofta. Predlažem da preskočiš šmirgl papir i odmah kreneš sa valjkom, i to onim od 10 tona.
Eventualno brusilicom
samo naprijed mutavdjicu uzmi levatima zadnju paru . sto bi dzabe kad se moze masno placat od os a do svakog programa. za par godina svi cete biti na linuxu.
Selam sa Ubuntu 16.04. (Ne da mi se apdejtat još na 16.10, odoše mi lib-ovi)
Cuj šmirgl papirom. Pa mi to ođe kajemo šming papir
moras uzeti kvalitetan smirgl.
i got my popcorns and beer ....ratko and mutavdzic
"Elementi postoje, ali ih moramo poravnati šmirgl papirom kako bi mogli brže funkcionirati", poručio je predstavnik Microsofta.
dolazili su ovdje i pametniji ali SDA bagra sve rastjera
upravo suprotno. takvi privlače Microsoft i slične koji im prodaju Office za velike pare , u koji se onda ovi naši ugrade. A zar nije lijepo uzeti Libreoffice, dzaba.
prvo pjeskarenje da skineš korumpiranu ološ sa površine
e tebe će šmirglati naši nadristručnjaci koje si angažovao. Ekipa koja guli u neboderu je nivo ispod svake bijede.
uvesce u nasu avliju, kapitalizam i demokratiju.