biznis
0

PR Arena - Learning in motion ponovo u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Treća PR Arena, nacionalna konfernecija za studente o odnosima s javnošću održat će u Sarajevu 21. aprila 2012. godine sa početkom u 10:00 u hotelu Hollywood. Tema konferencije je Online PR.

PR Arena je edukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću na kojoj se kroz primjere iz prakse educiraju studenti o bitnim segmentima PR-a u svim sferama društva.

Cilj je kroz predavanja studentima ponuditi više znanja nego što to dobivaju na svojim fakultetima. Pored predavanja, održat će se i debata na temu "Tradicionalni mediji VS Moderni mediji", a na kojoj će učestvovati studenti.

Predavači na trećoj PR Areni su eminentni stručnjaci iz oblasti medija i PR-a, a oni su: Senad Hadžifejzović - doajen bosanskohercegovačkog novinarstva, Dragan Varagić - Online PR consultant, Nebojša Grbačić - izvršni urednik portala netokracija.com, web poduzetnik i community manager, Zoran Tomić - jedan od vodećih stručnjaka na području odnosa sa javnošću u BiH i regiji.

Na ovom projektu ostvarena je saradnja sa udruženjima studenata: Unija studenata Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru, Studentski parlament Banja Luka College, Asocijacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zenici i Asocijacija studenata Fakulteta političkih nauka u Sarajevu, a konferenciji bi trebali prisustvovati i studenti iz Banje Luke, Zenice i Mostara.

Prijave za treću PR Arenu - learning in motion su službeno otvorene i svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail [email protected].

Više informacija o projektu, predavačima i temi možete saznati putem web stranice: www.prarena.ba.