biznis
0

Poziv drvoprerađivačima da nastupe na sajmu u Zegrebu

FENA
Kantonalna privredna komora Tuzla organizira nastup na 34. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije "Ambienta'07" u Zagrebu, koji će se održati od 16. do 21. oktobra ove godine.

Tuzlanska komora već je tradicionalno organizator zajedničke postavke bh. drvoprerađivača i uvijek na najvećem izložbenom prostoru koji je ove godine površine 1000 m2. Imajući u vidu značaj navedene sajamske manifestacije za drvoprerađivačku industriju šire regije, iz Komore u Tuzli pozivaju zainteresirane drvoprerađivače da se uključe u zajednički nastup i predstave svoju ponudu i ponudu drvne industrije Bosne i Hercegovine.

Tuzlanska Gospodarska komora u sklopu svojih aktivnosti pri organiziranju nastupa na sajmu "Ambienta 2007" u Zagrebu, sudionicima zajedničke izložbene postavke nudi osiguranje izložbenog prostora, projektiranje dizajna i izrade štanda, zastupanje poduzeća u odsustvu njegovih predstavnika, izradu internog zajedničkog kataloga firmi učesnica, prostor u zajedničkom sajamskom katalogu koji izrađuje direkcija sajma, iznimno kvalitetnu medijsku pažnju pred odlazak na sajam i za vrijeme trajanja sajma, organizaciju posjeta visokih izaslanstava zajedničkom izložbenom prostoru, prijavu eksponata u takmičarskim konkurencijama, a po želji učesnika zajedničke postavke, usluge hostesa, emitiranje korporativnih filmova i reklamnog materijala tvrtki izlagača na info pultu, izradu izvještaja o nastupu na sajmu za sve izlagače te stručnu pomoć koja se ogleda u organizaciji postavke eksponata firme, pomoći pri špediciji i carinjenju.