Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kredit demokratija --- nigdje para Svi se zaduzuju da zive i kulturu prosipaju kao da imaju
Ovo je samo malo da se umire svjetske burze i da se kupi nesto malo vremena. Grcka nema ni teoretske sanse da izbjegne bankrot. I najbolje joj je rjesenje bankrot i da se povuce iz eurozone i da se vrati na drahmu. U protivnom ce se dodatnim bail-out kreditima jos vise zaduziti, a vec ni ovaj postojeci dug nisu u stanju regulisati. Grcka nema dovoljno jaku ekonomiju da se bori sa ovim.
Propade Grcka, i neka je, fiszam ko srbija, i jedna i druga, banda pederastih genocidasa.
Grčka je propala. Bolje bi im bilo na pređu na islam i povežu se sa Turskom i arapskim zemljama. Muslimani nikada nisu dožli u ozbiljnu ekonomsku i finansijsku krizu jer nisu načili rasipati se kao ovi na zapadu. Hoće dobra auta i kuće i nemaju ništa. Da ih srbi toliko vole pomogli bi im, ali oni ne mogu pomoći ni onim srbima na sjeveru kosova. Ali zato srbi jako vole muslimanski novac kada stalno traže poslove po bliskom istoku Kataru, Kuvajtu, Emiratima, pa šalju porodicama. Lično ih znam koji od tamo hrane porodice, a vamo laju na sva usta kako mrze muslimane. Joj kako novac kupuje srbe.