Nove korekcije cijena
0
Poskupljuje gorivo u FBiH
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........ počnite nam naplaćivati i zrak koji dišemo..... lopovi !!!!!!!
Znaci li to da ce javni saobracaj da poskupi,sta ce sad jadni taxisti.
lazu. energopetrol je cijene povecao nema ni dvije-tri sedmice!!!!
Zovte Arabiju Alooooooooooo!
sto nam ti nekazes svoje misljenje o ovom
ZAR JE MOGUĆE DA POVEĆAJU CIJENE GORIVA, KAD JE I SADAŠNJA CIJENA VEĆA OD CIJENA U HRVATSKOJ. ZNA LI NEKO ZAŠTO JE TO TAKO?
Tek ce vam ga dici.
Ja se pitam sta je ovim narodu,u bosni su tako male place i oni dizu gorivu a neki narod jedva zive.Pa sta oni misle da su bogatasi stvarno svakaki ljudi ima kad nece nesto hajde gorivo da podignu zalosno za narod u bosni nedaj ni koji dinar da him ostane u dzepu umjesto da smanje gorivo oni dizu njega hmm
Ma ovo se svima isplati, osim obicnim postenim gradjanima koji kao uvijek sve sutke placaju i podmiruju tudje dugove i lose uradjen posao. Da ne kazem kako i drzavi odgovaraju vise cijene jer naplate vise poreza, a svi znamo kako nam je budzet \"pun\"
Ja vozim na plin. heheheh. Crkli dabogda oni i njihove korekcije cijena. Neka stvari zovi pravim imenoma to je POSKUPLJENJE I HARAČ.
dabogda fasovali neku tesku bolest i bas im tih 5 feningi zafalilo da se izlijece
Svim Naftašima: Dabogda dobro zaimali pa sve izgubili!!!!!!!!!!!!!!!
naša posla, šuplja obrazloženja, a pročitajte članak: (10.08.2009) Cijena barela nafte skliznula ispod 71 dolara sa... http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_4_4_0_2/%7CVijesti%7COstale_vijesti%7CNovost%7CCijena_barela_nafte_skliznula_ispod_71_dolara%7C10664
Ja ne znam kakvi su ovo komentari,da li nekih stručnjaka koji poznaju čitav proces formiranja cijena nafte ili besposličara kojima je bitno samo opsovat. Neka Vam je Bog na pomoći.
A kako to da se nikada ne sjete da pojeftine gorivo kada cijene na trzistu padnu??? Nema korekcije na nize, samo na vise cijene i udri po raji....