Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam \"generalni direktore\", i to dobro muško. A i brada mi je narasla, kao i većini djevojaka koje si prošlog ljeta držao po par sedmica na \"probnom radu\". Šteta što te ni jedna od nas na kraju nije zadovoljila. Ni tebe, ni tvog \"prvog saradnika\", bradatog debeljka, kojeg vidim spominješ, tu zlicu koja nas je tretirala kao roblje... hahahahahaha. Pa nije valjda da ti je i on okrenuo leđa? Šteta, kakva je to ljubav bila. Sjećaš li se \"generalni licemjeru\" Enide, Amre, Neire (jedne idruge), Emine Idrizović...Sjećaš li se mene, \"nesuđenog PR\"...I svih ostalih djevojaka koje su ginule da namaknu čarobnih 200 000? Zaboravio si nas? Vidiš, ja tebe nisam. Ni tvoj \"showroom\". Možeš kupiti šta hoćeš ali ne možeš ovo - a znaš da je istina! Zbogom, šipac paranoični!
daj ba FOXY jesi sigurna da si zensko,a? imam osjecaj da si ti jedan debeljko bradati tj.sipac kako ti volis reci smijesan si papcino
Radila sam nepunih mjesec dana kod ovih \"humanista\". Jedva živu glavu izvukla. Ali svaki drugi jadnik iz njihove radionice jeod batina završio na CUM-U. Još jedan dokaz da u RajvoSA sve mozeš kupiti novcem. Fuj!
Sitna varalica Zdravko Šurlan, pobočnik sex afere u kojoj je zlostavljao jednu pa drugu sekretaricu, autohtoni narko-dileri sa Stupa - braća Eco, i balkanska medijska prostitutka Stipe Mesić koji nakon penzije ide za \"cvaju\" gdje ga zovnu... E Bosno, Bosno