Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sudeci po vremenu unosa komentara, vidim da dragi nasi muskarci se polomise od posla... na veliku zalost nije istana da zaradjuju vise.... mozda jednog dana,...ko zna...
Zene u Bosni su zlato. Nema boljih na svijetu a ni ljepsih. One ujutro pomuzu krave, naspu mlijeko za prodat,onda odu na posao, vrate se kuci da naprave jelo muzu i djeci, porade kucu. Vikendom se bave poljoprivredom i uredjuju cvjetnjake. Brinu o financijama kuce. Brinu o tome gdje treba kupiti a gdje ne. Pa nema pametnijih i vrjednijih zena nego kod nas.Za djecu se isto tako brinu da dobro uce u skoli i da odu na fakultet.
Zene u Bosni vise zaradjuju nego muskarci? Jedna mentalno iskasapljena, kulturno sovinisticka i uticaje sa vana odbijajuca zemlja je uspjela da sprovodi cak i BOLJI standart za zene, nego sto je ostatak zemalja na zapadu u ovih zadnji 40 godina jedva ostvario i dalje pokusava??
Ovo je zaista zalosno.....komercijalisti, ekonomisti i prodajni menadzeri sa visokim platama u Bosni. Gdje su vam inzenjeri, doktori? Pa inzenjeri grade ekonomsku bazu jedne zemlje i na Zapadu su oni ti sa najvisim platama i naravno doktori jer je lijeciti covjeka jako ozbiljan posao. Pa na Zapadu je prodajni menadzer dno na plateznoj ljestvici i koje kakvi komercijalisti. E Bosno kuda ti ides......i kroz dno ces samo proletiti.
Zena koja ima milione... Postoji li u Bosni ? NE. :D A muskarac ? :D i jos potpisujem ovaj... Ima li zena mercedes u garazi :D
sovinisto jedan, zaboravljas da te ZENA rodila kre- tenu glupi, ocito imas traume iz djetinjstva cccc
jeste li ikada culi za stakleni plafon? bez obzira koliko su zene komtetetnije u obavljaju određenih poslova, svejedeno su podcijenjene i zbog efekta \"plafona\" su sputane u razvoju svoje karijere... po mom misljenju cifre iz gore napisanog teksta su nerealne.... pozz
muske soviniste: pa dajte i vi svoje \'pichke\' p..cike jedne pa zaradjujte ko zene koje imaju veca mu.da neg sto vi nosite pikulice u gacama.
PRIJE SVEGA PUNO MANJE ZENA UOPCE JE ZAPOSLENO NA BOLJIM RADNIM MJESTIMA A OVO JE NOTORNA LAZ DA ZARADJUJU VISE
cuj to
Pa zarađuju na pHicki..Moraju zarađivat kad svakom moronu daju za cenera...danas nek ih 10 takvih prođu kroz nju i eto stotke...:)))
Ma pusti bolan te price. Svi ti prodavaci magle, to jeste komercijalisti, su puni hvale na svoja primanja i dusa im da se pred drustvom hvalisu. Istina je, da su njihova primanja minimala, ne moze im biti ni za kirije. Pogledaj statistike sirom svijeta i sve ce ti isto reci, to jest, da su plate zena znatno manje. Ali eto, ovaj genijalac iz plata.ba je ustanovio, da u BiH, gdje je drustvena vrijednost zene na zalost na nivou jedne suhe sljive, upravo u toj zemlji je obrnuto. Auuuu, ima da nam sve managerice svijeta zavide ;)
to je danas tako... nećete vidjeti nikakvog inženjera ili čak doktora sa ovom visinom plate, samo \"menadžere\", a što je najgore/najbolje u svemu - oni samo prodaju maglu koju mi kupujemo i još je skupo plaćamo, pa naravno da će imati tolike plate - potrebno je samo da imaš đon obraz i \"lakat u visini glave\"
razumije se, to je vazno. i tito je samo znao ruski perfektno pricati i nije znao sh, pa sta
Jaaaaaooo ... pusti me da vrisnem. Gluplju vijest odavno ne procitah. Vama je 9.000 NE provjerenih prijava od nekih anonimusa baza za analizu stanja u BiH hahahaaaaaa Stani da se registrujem sa desetak email adresa i da onako odokativno bubnem platu od 5.000 KM ... morace ovaj ugledni institut odmah revidirati izjavu, pa ce zene biti ne 32% vec znatno vise u plusu :P