Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sajam preko štele.
Sajam zapošljavanja sutra u Sarajevu. Kakav paradoks, zona sumraka..............:-)
a ovo je sutra....da li je neko primjetio da je malo prije ovog clanka bio clanak..."od sutra pocinje predizborna kampanja"
Ovo je samo reklama za firme i nista vise, zalosno niko nije dobio posao ovako koliko ja znam
zavisi sta si zavrsio...nece doci neka firma i reci treba mi 10 pravnika i 15 politickih nauka ili kriminaliatike il sta vec...ko trazi posao naci ce ko ne trazi nece nikad naci...ima ljudi koji su zavrsili pravo politicke pa rade komercijalu i prodaju pa od toga im se stvori prilika bolja a ne ko sto neki sjede i cekaju da im dodje posao...
@test_test ocigledno me nisi razumio, kazem da ne znam da li je iko dobio posao ovako na tom sajmu, bio i vidio ponio sam svoj cv na vise mjesta ostavio i znam da je poslije sat vremena zavrsio u kanti za smece... dzaba ti skola ako nemas stele!!!
Nakon završetka sajma pola klix komentatora će misteriozno da iščeznu.....
aha...........promjenit ce Nick
@mirrorce čisto sumnajm ,,,sve su to umrli radoholičari takvu šansu da propuste....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SAJAM CEGA?!
@skywalker5 zaposljavanja vidis i sam XD
molim vas zaposlite neke normalne novinare u Klixu
@SuaveAcecino1 ma ne to prije 1-2 dana napisali u naslovu dosao jahtom od 340 milona dolara (cega vec) u podnaslovu jahtom od milijardu dolara mislim smijesno
nepismeni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li se neko zaposlio od ovog sajma