Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto i ovi mediji ne kažu istinu da većina stanovništva ima platu oko 400 km,prosjek podižu parlamentarci sa svojih 7000 km.
fali mi jos ''samo'' 300KM do prosjeka :D
A,STO LAZU.GDJE JE TO TOLIKO JESTE KOD POLITICARA.JA NERADIM NEMA POSLA.RADILA SAM ZA 300 MARAKA BEZ IJEDNOG SLOBODNOG DANA.LAZOVI TREBA IH SVIJU OBJESIT.POZNAJEM JOS NARODA KOJI RADI ZA 400KM I 350 KM.LAZOVI STO NEDATE SOCIJALNO UGROZENIMA POMOC I OVIMA STO SU NA BIROU ZA ZAPOSLJAVANJE.A HOCETE DA VAM SE RACUNI NA VRIJEME PLATE.LOPOV DRZAVA LOPOVDRZAVA
Al' u Qrcu ! Mamu Vam jebala ta statistika, izadjite i prošetajte BiH gradovima, posebno onim manjim i vidjećete samo sirotinju koja nema ni 400 KM
Prestanite vise pisati gluposti,padate u ocima narodu !!!
a prosjek bez zaposlenih u javnim ustanovama???? 450! ma fuj!
poznajem bar 100 zaposlenih i niko od njih nema tu navedenu prosječnu plaću. kod njih 80-ak je 350KM + od 20 do 50KM ono u koverti što bireko naš narod na ruke. kod ostali je 350KM + od 50 do 100 KM u koverti. jedino možda oni računaju i zaradu ljudi koji žive i rade u zapadnim zemljama????
E da mi je samo ovu platu imati koju navode kao prosjek. Jeste prosjek ali onaj koji navuku preko ovih glavesina i njihovih plata!
"Šta može hladna i gola istina protiv blistavih čari laži."
A prosjek bez politicara ...
Jes', malo morgen
... Za one koji je dobiju.