Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S certifikatima zadnjicu obrisali, lokalni lopovi SDAši svojoj familiji posao našli u ministarstvu nekom, a zenski dio polaznika je dobio čak i menstru. Volim SDA i menstru na vrijeme dovode.
dokle ce novinari napisati GLUHONIJEMI? Ako novinar uspio popricati sa osobom ako ima ostecen sluh to znaci on gluh i moze popricati a ako gluhonijem to znaci nijem i nemoze govoriti...dokle ce ovako
zadnja rečenica sve govori - u prevodu pranje para. Pored dodjele certifikata, održana je sjednica savjeta kojoj su prisustvovali predstavnici poslodavaca, zavoda, općina, obrtničkih komora, centara za socijalnih rad i drugih institucija sa kojima je Udruženje Progres potpisalo memorandum o saradnji i sufinansiranju projekta. Na sjednici je napravljen plan aktivnosti za 2014. godinu.
Ima li ista o GRAS-u,toplanama,studentskim domovima, taxistima? To su mi omiljene teme
A cijene struje, vode, plina, minimalci, broj nezaposlenih nek avaz prenosi