Traže autostaklare
65

Ne propustite jedinstvenu priliku za posao u Njemačkoj, intervjui se održavaju u Sarajevu

Jobstep u potrazi za radnom snagom
Jobstep u potrazi za radnom snagom
Za potrebe pouzdanog poslodavca iz Njemačke JOBSTEP by JOBSOS, evropska agencija za pomoć pri zapošljavanju na njemačkom tržištu rada, traži radnike za radno mjesto autostaklara.

Očekivana početna plata iznosi 3.000 eura bruto. Dodatne pogodnosti ovog radnog mjesta su naknade u iznosu od 1.000 eura za godišnji odmor, te 1.000 eura povodom božićnih praznika, dok poslodavac snosi putne troškove dolaska u Njemačku i subvencionira troškove smještaja.

Posao autostaklara podrazumijeva popravku i zamjenu vjetrobranskih stakala na vozilima koristeći metodu polimera. Idealni kandidati za ovo radno mjesto su automehaničari, autoelektričari ili autolakireri, ali i ostale struke, o čemu bi se dobilo više informacija nakon prijave.

Od kandidata se očekuje poznavanje njemačkog jezika, minimalni nivo A2. Prethodno radno iskustvo je poželjno ali nije uvjet, jer je za početnike obezbjeđena obuka kako bi se unaprijedilo njihovo znanje i usavršile vještine.

Ukoliko ispunjavate uslove i zainteresovani ste da svoju karijeru počnete u Njemačkoj, pozivamo vas da ispunite kratku prijavnu formu.

Razgovor njemačkog poslodavca sa kandidatima će se obaviti u Sarajevu, u periodu od 17. do 21. oktobra tekuće godine. Ostalo je još malo vremena za prijavu, zato požurite i ne propustite ovu sjajnu priliku za profesionalni razvoj i novi početak u Njemačkoj.

Pridružite se razgovoru u Sarajevu i krenite putem uspjeha.