Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto sranje ti je i RS i Federacija i to u 5 grama....ko to ne konta....nema mu pomoći
Nije, ipak se i Federaciji bolje zivi
Ma i ovi programi sto se realizuju od strane FBiH i RS, ko programi prvog zaposljavanja da mladi steknu prvo iskustvo po mome misljenju ne mjenja nis statistiku gledajuci dugorocno vec samo za jednu godinu, jer nakon godinu dana dobijamo nekoliko stotina mladih koji imaju godinu radnog iskustva (pitanje je da li su stekli ikakvo iskustvo, osim nosanja kafa i sl.) a radnih mjesta opet nema, tako da opet moraju cekati na trzistu da se "otvori" neko radno mjesto.
Bitno je da je sudija na naslovnoj,ovakve vijesti trebaju biti na naslovnoj a ne neke mace cice mice itd
nego sta.. Nismo trebali ovo ni citati.. Znamo da ne cvjetaju ruze ni u RS..
Eto vam vaš Dodik, samo vi glasajte za SNSD!! pa ćete sa ovcama pasti travu, a on i njegovi imaju avione i jahte!!
birali su neka gledaju
Kunite se u Dodika. Dodika boli k. on uživa, ima milione a vas loži srpskopatrioskom pričom dok vi gledate kako da preživite mjesec...
Neka se pocnu baviti poljopriverdom uzgojem ovaca, krava, mlijecnim proizvodima, a ne samocekati kada ce vlast otvoriti firmu za zaposljavanje
pa naucilo iz Titinog vremena samo cekat da neko drugi nesto pokrene.
baš me to čudi :)
Tražili ste...gledajte (čitaj: oba tora).
Boli nas briga, mi u Federaciji treba svi da počnemo raditi, samo čekamo da nas zovnu. TAKO NAM JE BAKE OBEĆO, prema tome 'nemaš problema'. 100 000 mjesta je zagarantovano, još samo da se fabrike otvore, al to je šaša, bitno je da je obećo.
Joooj,kome ti prijetiš sa 100 000 radnih mijesta? :) Moraću se dobro sakriti...ako me Bake nađe moraću raditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo vi nastavite glasati . follow the leader...... tressss, kiss the floor.