Prvi na tržištu
26

Klix Posao uveo kartično plaćanje za brzu objavu oglasa

Klix.ba
Klix Posao, inovativna platforma za objavu oglasa za posao na najposjećenijem bosanskohercegovačkom portalu Klix.ba, napravila je važan korak u poboljšanju svojih usluga uvođenjem kartičnog plaćanja za objavu oglasa.

Uvođenjem sistema kartičnog plaćanja, Klix Posao je učinio značajan korak naprijed u pojednostavljivanju i ubrzavanju procesa objave oglasa za posao i jedini je servis takve vrste u BiH državi s podrškom za kartično plaćanje.

Jedna od ključnih prednosti ovog novog sistema jeste da poslodavci više ne moraju čekati da se uplate evidentiraju ili slati uplatnice, proces koji je ranije mogao potrajati nekoliko dana. Sada, zahvaljujući instantnom procesu kartičnog plaćanja, oglas može biti odobren i objavljen odmah nakon izvršene uplate.

Ova nova usluga značajno olakšava i ubrzava proces zapošljavanja, omogućavajući poslodavcima da svoje oglase plasiraju na tržište rada u realnom vremenu. Eliminacijom čekanja na evidenciju uplate, Klix Posao omogućava kompanijama bržu reakciju na promjene i potrebe tržišta, što je naročito važno u dinamičnom poslovnom okruženju gdje se vrijeme često smatra ključnim faktorom uspjeha. Trenutno podržane kartice su Mastercard, Maestro i Visa.

Ova promjena dodatno utvrđuje poziciju Klix Posao kao najnaprednije platforme za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini, pružajući korisnicima ne samo napredne tehnološke mogućnosti, već i visok nivo korisničke podrške i efikasnosti. Kartično plaćanje predstavlja još jedan korak ka modernizaciji i digitalizaciji procesa zapošljavanja, čineći ga pristupačnijim, bržim i efikasnijim za sve uključene strane.

Klix Posao, iako relativno nova platforma, već je privukla značajnu pažnju na tržištu rada, što dokazuje i impresivan broj od 1100 poslodavaca koji su u prvih 10 mjeseci postojanja platforme objavili preko 3000 oglasa za posao.

Aplikacija za iPhone i iPad

U korak s tehnologijom podsjećamo odnedavno je na Apple App Storeu dostupna i aplikacija Klix Posao za iPhone i iPad pomoću koje će svi kandidati mogu jednostavno pratiti oglase za posao i prijavljivati se na one koji žele. Aplikacija za Android je također u pripremi, i bit će dostupna uskoro.