Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presipanje iz šupljeg u prazno. Samo statistički će popraviti i onako katastrofalno stanje što se tiče nezaposlenosti. Svi zaposleni kroz ove programe ostaju bez posla odmah po isteku ugovora kojim će iscrpiti sredstva iz fonda predviđenog za ove namjene. Ovo su očajnički potezi MZ i države BiH da se EU predstavi kako u BiH "nešto ide naprijed".
Prodajem masinu za pranje novca marke Fzzz u dobrom stanju
Moja prijateljica se zaposlila preko ovoga pretprošle godine i sad ima dobar posao, čak je i napredovala. Koliko god da je teško, nije sve štela i stranka, bitno je pokušavati i kad-tad će upaliti! Mene je zaposlio Posao.ba, btw. Preko običnog objavljenog konkursa.
Imam jednog podređenog za sad :D
Ovaj program je postao samo paravan za zapošljavanje babinih sinova i stranačkih kadrova u državnim kompanijama bez potrebe za konkursnom procedurom i bez suvišnih pitanja.
I za ovo moras nekog moliti da te primi, ili ako imas vezu ili ako ti babo mama imaju firmu ili ti babi imami sef duguje usluge al kako god pitanje koje se postavlja sta nakon godinu dana, imas godinu dana i opet je potesko naci posao, ovo je samo po meni zamazivanje ociju, nama trebaju radna mjesta
koji lažovi,ja zaposlio tri čojka prošle godine i samo mi dvije rate uplatili,ostali destet neće nikad a možda nitad. ne nasjedajte.
De sviju ti to caskom
25. MAJ GODIŠNJICA SRPSKOG ZLOČINA NAD MLADOSTI TUZLE
To je tako svugdje u svijetu kao sto je u Bec-u i New York-u