Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FB je definitivno najveća ubleha svih vremena. Svaka čast majstoru koji je na vrijeme prokužio šta će biti velika ljudska ovisnost, te je na tome zgrno milijarde.
I onda me pitaju sta ces u americi? Evo sta cu, tamo za 7 dana kao ovdje za 5 mjeseci!
@NekaTrenerka I kako ti je? Jesi se snašao? Ima li šta na pušku?
Bravo trenerka, pametni zive tamo gdje im je bolje a budale gdje su naucili...
LoL,Wtf
Gluposti.... Upitao bih "izvor" ovog članka da li je ispitao/la druge faktore životnih troškova u Menlo Parku. Npr. kolika je mjesečna kirija za dvosoban stan? Nema mrdnit bez minimalno $3000 plus režije $500-600.. Kalesija majka
E od danas vise ne koristim fb. Nek i njima krava crkne ;)
Tipično za bosance i hercegovce.
Ma hajde zbog bosanaca i hercegovaca je zavist smrtni grijeh u krscanstvu!
dolaskom facebook-a u BIH nezaposlenost povecana za 107%.
Ovaj facebook je prevara stoljeca, svi govore kako ga netreba koristi kako ga svak pomalo/nikako koristi ili onako bezveze i zezancije...... a vrijednost Facebooka 50 milijardi dolara tako piše a sve priče niko ga ne koristi i glupost facebook, navali narode besplatno je otvoranje naloga !!! ameri će ga ovim tempom korištenja nagurati i na 100 milijardi dolara.
Dolaskom fb-a u BiH 553,5 nezaposlenih
Imperijalistička propaganda. Mi svi znamo da se ne može zaraditi bez industrije, dakle: željezare, rudnici, fabrike, to je ono što donosi novac, a ovo su ublehe neokolonijalnih neoliberalnih imperijalista i belosvetskog ološa. Nama socijalistima cijelog svijeta je sasvim jasno da je Amerika na izdisaju, jer nema industrije, imaju sam banke koje se bogate na muci ljudi i stvaraju novac iz zraka. Jer ipak smo mi nekoliko decenija ispred njih. Živio socijalizam, živjela napredna Kuba, napredna Venecuela, napredna Koreja (znamo koja), Iran i sve slobodarske zemlje ovog svijeta!
Ma da se ovdje preseli fb propao bi sa ovim našim HAJVANLIJAMA.....
Zivio internet :P Evo krenulo i kod nas... http://bizoo.ba/ Odo ja pokrenut sajt i poslacu vam razglednicu iz africke zemlje Safari, zbogom zohari...
ako ima neka dobra treba nek me doda na fb
Kod nas pala zaposlenost za 107%
Tako su, prema podacima Biroa za zapošljavanje SAD-a, plaće u ovom dijelu zemlje više za 1.000 dolara.Da je nama makar ovu razliku plata imati.
Aj nek neko ima i neke koristi od FCB.
lahko mi je za njih