Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i ovi sto su zaposleni za 150 eura rade...
to je zato sto se kod nas mladi ljudi rano penzionisu
mladi su snobovi koji treba da se podhitno promjene
@Ema Dole je to tako uvijek bilo. Ako nemas dobre podkove (oca i mamu) morat ces noge shiriti trbavim, ozenjenim qrmicima za platu od 6-700 maraka. Dobri je pa dade Bog nama da izadjosmo iz Sarajeva i Bosne, bi nas Juka Prazina na rostilju pojeo.
@Srbin Taj su sam i ja kao dijaspora cuo desetak puta. Sjede dva penzionera u Sarajevu. Jedan od njih ima kruh u kesi. 1. Jesi to ponio hljeb za golube? 2. Ma jok, ja to jedem bez hljeba.
Ima li itko mlad i normalan u Bosni?
BiH je puna radnih mjesta samo svaki natecaj odnosno uvjeti rada su nastimani za one uposlene oni (imaju honorare) a za mlade kazu nemaju iskustva. Mislim da ga nece nikad ni imati .Zavrsi fakultet i na BIRO pa cekaj posao dok ovi imaju po 2 - 3 place. Kako doci do posla..... nikako , a sve dok se jednom ne uvede red u ovoj drzavi svi svasta rade zavrsis fakultet jedne struke a ono uposle covjeka druge struke koji nije strucan u za neki posao.
Je l\' znate onaj kad Crnogorci protestvuju ispred zgrade vlade jer nemaju posla? I nailazi crna limuzina i nekakav budza iz nje izlazi. Prilazi jednom Crnogorcu i pita ga:\"Sta se to desava?\" Kaze ovaj:\"Nema posla pa protestvujemo.\" Ovaj budza izvadi vizit kartu i rece ovom:\"Sutra me nazovi imas poso.\" I ode svojim poslom. A ovaj Crnogorac kad je on otiso ce:\"Coece, kud bas mene nadje od ovolkog svijeta?\"
imamo najvise nezaposlenih jer volimo da kupujemo strane proizvode
samo kafe piju, traze posao, mole Boga da ga ne nadju...
sramota je sta se radi nama budzetskim korisnicima, sjednes malo u kladionicu i odmah ti pregovaraju !!! to je diskriminacija !! a penzije male...pa dobro sta ako imamo manje od 40 godina prije se umiralo sa 40 !!!
Ali zato smo i na vrhu evropske liste po najmladjim penzionerima.
ja nemam vremena da komentarišem, ja radim
Nije to bas tako crno..Kao prvo 30% uposlenih nije prijavljeno kako vlasnici firmi nebi placali porez..Kao drugo BiH je puna radnih mjesta..Sve dok se ne uzoru polja i pasnjake ne prekriju stada u Bosni ima radnih mjesta..ZNATE LI VI DA U bIh NISTE U STANJU NACI COBANA PO CJENI -PLACI OD 700 KM...Zakljucak Treba dovest radnu snagu iz Portugala Spanije Grcke....Dobro jutro ljencuge jeste li se naspavali
pa zar ne znas da smo promjenili povijest? pogledaj najnovije izdanje
Tekst je pun nelogicnosti - šta znači BiH ispred Španije i Hrvatske a jedini gori pokazateljod bivših Jugoslovenskih republika ima Makedonija. Pa zar Hrvatska nije bivša Jugoslovesnka republika?
ima ono posla,samo sto omladina nece da radi...Bolje imat marku za kladionicu,nego posao....