Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je obecao 100 000, znaci jos 200 000 preostane. No sikiriki.
Ma biće, sačekajte brate malo, gdje žurite, još par mandata za nacionalne stranke da se praunuci obezbjede e onda će i za vas ovce posla da bude! A do tada se bavite koja je nacija starija, ko koji jezik govori,zašto Orića hapse, šta radi Kačavenda i čij je duži!
Ko može protumačiti sliku br. 3, evo mu dvajs maraka.
misao na sve one koji večeras liježu gladni, a ima nas i to ne mali broj. misao na sve one koji moraju dati guzice da bi dobili mizernu količinu papira da bi preživjeli i prehranili svoju porodicu. misao na sve one koji propadaju od alkohola, kocke, kriminala, droge, jer im ništa drugo nije pruženo u životu. misao na sve PTSP-ovce koje su nafurali da se pucaju između se i popale i svoju i tuđu imovinu. misao na sve one koji i dan danas žive u bunilu nacionalističko/etničko/fašističko maštarija, jer ne znaju za drugo. misao na sve trovače koji radi svojih profita plasiraju ideje mržnje, jer samo na taj način mogu doći do svoje tone hljeba. misao na sve nas koji životarimo, a rado bi živjeli. misao i ostade samo misao.
kad bake zaposli sto milja to ce izgledati puno ljepse :)
Na koji način oni dođu do ovih podaataka o svima nama a nio me ne anketira. ***u ja mamu ko govori u moje ime
Kroz rad i dobru komunikaciju smo se posvetili stvarnom cilju te smo se distancirali od rada ostalih agencija,a kao dokaz uspješnog rada nam je odlican Feed-beck i iskustvo onih koji su zajedno sa nama prošli ovaj put i motiviacija da nastavimo dalje sa radom. Mi smo Agencija koja uspješno vrši integraciju osoba u multikulturelnom društvu i socijalizaciju svojih klijenata u novom društvenom i poslovnom okruženju. Zahvaljujemo vam se unaprijed na vašem ukazanom povjerenju i nadamo se sto skorijoj saradnji u buducnosti. Kandidata: 100 Nasi Kontakti: Telefon: +49 (0)172 393 6040 Internet: www.medical-personnel.de E-Mail: [email protected]
romp širi svoje radno izkustvo o nostrifikaciji i u ulazi u sljedeće smjerove gdje vam nudimo zaposljavanje (blue card) u najboljim firmama u njemackoj i u europi. Potrebni su nam kandidati sa vrhunskim kvalifikacijama: Računarstvo i informatika, Elektroenergetski i industrijski sistemi, Proizvodno mašinstvo, Industrijsko inžinjerstvo i menadžment, Inžinjerstvo zaštite na radu Mehatronika, Finansijsko upravljanje, računovodstvo i revizija, Opsta medicina, Stomatologija, Farmacija, Biologija, Matematika, Fizika, Hemija.. Vasi Poslodavci su u krugu najvecih i najmocnijih na njemackom i evropskom trzistu i ocekuju od nasih kandidata: motivisane, dinamične, timske, angažovane i fleksibilne radnike sa odličnim poznavanje engleskog i njemackog jezika i sa vrhunskim diplomamam.
Pa eto bakir obecao jednu trecinu od predlozene cifre....dobro je jos tri mandata i bit ce to...vec je smanjio broj zaposlenih
Sami ste birali politicare tako nema se ni Bakiru ni Dodiku zaliti. Sve sto je trazeno to je i dobijeno.
kad bakir to disre nemam sta brigat 5 izbora ga izglasamo i on ce to sredit
Kako god okrenes uvijek smo zadnji u svemu. Osim u lopovluku.
I u nezaposlenosti. Tu smo prvi uvijek.
Ovi "" podaci "" mi lice kao da je neko "" provirio "" u arhivu popisa stanovnistva. A da nije tesko izracunati koliko uistinu ima zaposlenih i nezaposlenih, govori cinjenica da je u dijaspori oko 2 miliona gradjana BiH ( Bosnjaka 80%) od tog broja. Clanovi porodica sjede i kukaju onima koji su vani dok ovi salju i koji u BiH se vrate tek kada odu u penziju. Dakle, " NEZAPOSLENI " mars traziti posla i prestanite kukati. Ja se rasturi radeci i ovaki zdravstveno ostecen. Rat je bio daaaaaaaaaaaaavnoooooooo, halooo
@Kenny- Neradim uopste u BiH, da se razumijemo. Upravo zbog toga sto nisam clan niti jedne stranke nemam volje da ih molim za posao. A poslije rata sam imao posla koliko hoces dok su se vracali oni koji su pobjegli prije i za vrijeme Agresije na BiH pa sam im cistio kuce i imanja. Danas sam i ja vani i trazim posla i radim tako da me stranke i veze ne interesuju
http://dnevni-list.ba/web1/iz-bih-glavom-bez-obzira-bjeze-cijele-obitelji/
Otimačina za pasoš agresorske hrvatske države, je li to stockholmski sindrom, ekonomski interes ili oboje? 400.000 bh muslimana ima Hr pasoše, to je kažnjivo zakonom, ako se dokaže da je dokazivano samo pisanim izjavama, postoje određeni uvjeti koji su kršeni od strane bh muslimana. Osim toga, 20% poreza na penziju, možda i šahara na glavu (ne ponovio se rat nikada), ali to su pravni fakti. Pa si malo razmislite, Bošnjaci moji dragi.
"Dijagnoza tržišta rada u BiH" - Studija je rađena za Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Svjetsku banku. Državu BiH još samo spominju dok entiteti preuzimaju glavnu ulogu u svemu. Ne znam kako SDA, DF i SDP reaguju na ovo ali mi se čibni da su oni ovome svojim političkim glupostima i kumovali.
Čuj 'neaktivno', pa ja sam mislio svi guze. Posebno klixovci. I to je poso, dame i gospodo.