Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mogu aplicirati za Austriju
kako doci do upitnik za popunu podataka
Kako mogu dobiti adresu,Ministarstva rada Austrije?Adresu za apliciranje posla u Austriji?hvala
na koji nacin mogu naci link da ispunim zahtijev za prijavu???
Ma uzmite i ovo malo omladine. Ionako su Bosanci najbolji imigranti,svi rade,plaćaju porez,poštuju zakon,najbolje se adaptiramo,još smo i bijelci pa Zapadnjacima je dosta crnčuga.
Samo što si nepismen
baale čiste haale. ;))
Ma kako da ne, a vi ste sigurno svi direktori ne? LOL
Bosnje, baustela zove ! naravno, ovaj put nema socijale, islamskog terorizma i sitnog kriminala, samo baustela je u ponudi ! svi kojima Alijine zlatne islamske kasike jos uvijek nisu dostavljene, put pod noge i juris na Bec !
http://www.bmask.gv.at/site/Arbeit/Arbeitsmarkt/Arbeitsuchende_und_Unternehmen/Kriteriengeleitete_Zuwanderung_nach_Oesterreich_Rot_Weiss_Rot_Karte_
Aferim. Dobra vijest, samo da jos ima link na stranicu, odnosno na temu koja se nas tice.