Nedeljko Čubrilović
0
Posao sa "Strabagom" nije propao
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) ne želi da finansira taj projekt\". A ko bi dao pare za projekat u koji je ukljucen dodo? Iluzionista koji ucini da pare nestanu...
@commi. Slazem se u potpunosti. Svi su ozbiljni kandidati za smjestaj!
Ovo jos jedan jasan i nedvosmislen pokazatelj kako su hrabri novinari politickog magazina FTV \"60 minuta\" bili potpuno u pravu kada su nedavno objelodanili razmjere kriminala u manjem bh. entietu. Izgleda da ce biti malo mjesta u pritvorskoj jedinici Suda BiH koliko ima kandidata za skori smjestaj (ne)odgovornih za drski 8organizirani) kriminal poreznih obveznika, odnosno gradjana BiH od strane kriminalno-mafijaskog kartela predvodjenog Miloradom Dodikom.
dodiche prosvijetli nas u svom dodikistanu. imamo mi autoput, samo se jos ne vidi. al on je tu, to si ti rekao veliki vodjo. za tvoju vilu u Begesu cemo i dzaba da radimo. Ipak si ti na braniku svih malverzacija,ovaj poslova bitnih za nas entitet.
mi cestu pravimo, zar ste slepi, vec smo napravili 100 kilometara autoceste. braco srbi, ne verujte muslimanskim medijima i bakiru i pojedinim novinarima pijanicama iz banja luke. mi smo daleko stigli sa cestom i evo ja sam se bas danas vozio tom cestom, veoma je lepa. verujte mi gradjani republike srpske, muslimani lazu.