Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kazu, aaa skandal sa softverima VW ce bankrotirat, propasce svi zajedno.... VAG je cudo!!!
da je porsche u bih, sad bi radnici strajkovali gladju
I mene gazda nagradio bonus radnim vremenom :(
Vise su Fahro i Bakir zaradili od njih :D Ovo je pretpostavljam lapsus novinara klixa. Bilo bi previse, a realno i netacno, da kazem da su toliko nepismeni da ne razlikuju milion od milijarde. Ipak, nisu novinari avaza.
Jooooj a kod mog poslodavca jaro kad ti topli uplati sve se nogom u goozu lupas na putu do bankee sjooooooooooj kako se i oparim čudo jedno jaro
Znal' ko, primaju l' u Porsche-u?
Primaju jasta,svabe samo nas Balkance cekaju,svaki dan gledam raznorazne konkurse za svabiju,tvoje je samo da dodjes nista ne radis i primas 10.000€..A konkurises preko neta ne moras ni dolazit.Spavanje u hotelu s 5 zvjezdica.Uslov je samo da si sa Balkana!