Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima priloga i za prosječne plate u Zurichu u Ženevi. Ovaj prilog ko da je radiop savjetnik Fadila Novalića MMFa ili sam Fadil osobno. A on inače izrazito voli da gleda šta narod jede i s kim priča.
Cigarete su najskuplje u Londonu? Onda nisu bili u Oslu.
Kada sam ja bio bile su 74 krune.
@ClubVibes Pa sve po standardu, kazu u norveskoj imaju njabolje plate tako da i ceif najskuplji imaju !
Parda je zakon..
Odmah poslije Seoul-a ide BiH :)))
Nisu naveli Toronto gdje je cijena preko 10$
U Oslu cigare 110 krona što je hladno skoro 15 eura, ja ih kupovao, i to neke onako kao malo jeftinije, i to je više od 14 dolara na vašoj listi. Serem se na vaše ankete i liste.
Australija 26 dolara
U Londonu dodje 18 cigareta u kutiji.
liquid i para zakon..mani smrdaru..jos i skupa ko kavijar😂
samo neka nebo bude granica, da hoce 100 km biti, pa ti puši majkin sine
*KM
volio bih da je kod nas cijena kao u Londonu, ali da najveći dio cijene ide u akcize i to zbog plata političara,neka se ove ovce truju,a gospoda uredno naplaćuje. toliko.
kad krenem u london na izlet valja mi motane ponijet
Ovo je izmišljena lista, nepotpuna, netčna i besmislena. U Oslu sam 2001 godine kutiju Marlbora plaćao 25 KM.
I jesi li popusio kad si se probudio ?
Neijma vece budalestine od konzumiranja cigareta, hem smrde, hem placaju se da bih unistavale zdravlje, hem stete okolici, pa recite da to nije najveca budalestina!!! Hvala ti Allahu da nisam jedan od tih...
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
Pa ne mozete porediti ovu nasu jednu, bijednu, ogoljenu, opljačkanu BiH sa velikom stopom siromaštva sa najskupljim gradovima, elitnim gradovima, u Europi