promo
414

Pogled na Sarajevo i olimpijske ljepotice sa novih bijelih valova

Uživajte u životu po vašoj mjeri, odaberite savršen pogled i toplinu doma uz pomoć našeg tima.

Savremeni kompleks Sarajevo Waves otvara nove, jedinstvene poglede i investicije za budućnost, kao i atraktivne sadržaje koje će nuditi objekat Waves 5.

"Elegantni prostori, sofisticirani i kvalitetni materijali za završnu obradu u kojoj se Waves 5 trenutno nalazi garantiraju kvalitetan način življenja. Svaki stan u objektu Waves 5 će biti odraz visokog standarda koji postaje sinonim za Sarajevo Waves kompleks. Stanovi posjeduju balkonske portale što dodatno uokviruje toplinu doma i raskoš pogleda, kupatila koja će biti opremljena sa keramikom i sanitarijama poznatih svjetskih proizvođača, stropnu klimatizaciju, podno grijanje sa toplotnim i strujnim jedinicama odvojenim za svaki stan, osnovnim paketom Tryck smart sistema. Prostor za rekreaciju koji će se nalaziti u istom objektu raspolagat će sa teretanom, bezenima za djecu i odrasle, saunom", izjavili su iz Compact Investa.

Okruženi zelenilom i na samo nekoliko minuta od zelene oaze Vrela Bosne nudimo raznovrstan izbor prednosti u pogledu životnog stila.

"Kako nam je za buduće stanare preostalo još par stambenih jedinica sa po dvije spavaće sobe u našem kompleksu, odlučili smo da početkom 2022. godine započnemo izgradnju još jednog objekta Waves 4, sa raznovrsnim kvadraturama i rasporedom stambenih jedinica", poručuju iz Compact Investa.

Više informacija možete saznati putem brojeva telefona: +387 33 761 166 i +387 60 30 111 10, ili dolaskom u kancelarije u sklopu Sarajevo Waves kompleksa na adresi Barska 59.