Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipa, ti očito nisi pršao granicu BiH. Takvi kao ti sjede u vladi, ministarstvima itd. i pametuju, a načešće pričaju o onome što neznaju. Veoma brzo kineska ekonomija će biti broj jedan u svijetu. A mi ????
hahaha koja sega, sala, posalica, komedija, komika i poslovica. Umjesto da se Bugarski auti u Kini proizvode, ono obrnuto. Uskoro ce se kinesko smece proizvodit i u AmeriKi
zasto nasa bagra ne omoguci kinezima da ovako investiraju u BIH???? Ma ne, bitnija je prica o disoluciji, trecem entitetu ili unitarnoj BIH. Ekonomija je bitna, sto se mene tice neka i kurdi ulazu u BIH, samo neka se raja zaposljava. sta bi znacilo 2000 novih radnih mjesta u BIH!!!!