Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maline na aparatima
@NTK387 Magarac, Austrija je u Europi!
@NTK387 On je zaboravio da ta malina ili kupina mora doci do Austrije, nije ih David Koperfield magiom prenio tamo! Naravno da je cijena 7 E.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To sto ovi pisu da je u Austriji 125 gr.7 eura nije tacno kao prvo drugo 125 gr.kosta u bilo kojoj trgovini 3.9 eura a nacesce 2x125grama kosta toliko jer dobro poznajem cijene.A ovi sto nude otkupnu cijenu 1 marka to je sve lopovska posla samo daj meni ako ja kvalitet dobar ako nisu prskane znaci BIO proizvod mora biti i veca cijena .Radije preradjivajte ih u marmelade i dzemove ali nedajte jeftino.Toliko od mene.Pozdrav.
He he he ! Cijenim tvoj trud i uglavnom razuman stav, ali zar stvarno mislis da su u Bosni ostali ljudi koji imaju nesto u glavi, a koji usput uzgajaju maline i kupine :). Pa izgleda da nisu jarane, jer dok god ta ekipa ide pred vladu i kuka da im oni rijese problem, do tada ce skapavati od muke. Umjesto da idu pred tu jbenu razvojnu banku, i traze sredstva za izgradnju hladnjaca, oni ocekuju da im drzava nesto sredi. Treba tim benevrecima neko sapnuti da je Tito umro prije 37 godina.
nista cudno,pravo lice kapitalizma.I u Siera leone vade dijamante za 1$,koji zavisno od kvalitete i karata budu prodati za milionske iznose.
Malinari, lijepo se udruzite, nadjite predstavnika/pregovaraca koji ce vam pronaci najbolju otkupnu cijenu i problem rijesen. Zasto ne traziti direktnog kupca/preradjivaca malina i kupina bilo u zemlji ili inzomestvu? Njima bi cijena od recimo 3KM bila veoma povoljna a vam bi to bila 3X povecana otkupna cijena.
Ne mozes ti ni zaraditi kako treba. Svi bi dabe. Najgori su preprodavaci, kad kupuju vazda se cijenkaju i dabe da im das bilo bi im puno, a kad prodaju nabiju cijenu boli glava...
opet isti glupi kometatori koji ni cvijet u saksiji nisu uzgojili bi da sole pamet po kliksu o otkupu kupina i malina.
Nek onda svaki kupinar izvozi solo , ili nek se udruze , naprave hladnjace i izvoze po kojoj hoce cjeni
Put Balkana od metalurgije do paradajza...
kad ce pocet pravosudna berba glavonja foteljasa kolika je cijena tih placenika, prostitutke sv. politike... Pojedinim politicarima zaista zelim dug zivot i tesku bolest, jer decenijama BIH gradjane vode u propast, egzodus i vrse neo genocit kako ekonomski tako i psiho-fizicki! puuuu :o'' '' ''' '/
kupine su za klasu bolje od malina
Dobro je sto su rodile da je vlast uredila sistem zastite proizvodzaca.Jos jedan u nizu primjera koliko drzava stiti narod i goni ga iz ove zemlje
opet da napomenem, glasali ste za trzisnu privredu i slobodno trziste. Dakle glupsoni, umjesto da ovisite od hladnjacara, udruzite se, sagradite vlastite hladnjace, pa prodajte kupinu za Novu godinu za 5 maraka, i zaradjivajte u buducnosti duplo nego do sada. Al' ho's racku, ko ce iskesirati hiljadu maraka u cugu. Ma mater vam glupu vi malinari i kupinari, niste ni zasluzili bolje nego da vas kara kako ko stigne!!!
@inaugurator mahajde?! Pa sta god da je , neka si jbe mater! Sto bih ja morao brinuti o njegovim krivim poslovnim procjenama!
najbolje voce!
zalosno al ne da bakir razvoja ovoj zemlji..sta god krene posteno sasjeku ne daju nam zivjeti posteno kriminalci sto vode drzavu
kupine su makar teže od maline, lakše nakupiti kilogram
Ofarbat je u crveno i prodat pod malinu za dvi i po