Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mufljuz ocekuje se da ce ministar vanjskih poslova, goran bregovic, najozbiljnije pristupiti rjesavanju ovog problema, odmah po zvanicnom urucenju kamasitove protestne note :)
\"Japanska vlada ponovo je uputila apel komisiji za medjunarodnu raspodjelu rada u kojem izricito zahtijeva smanjenje obima izvoza Elektronske industrije Niš na japansko i americko trziste. Kamašito je istakao da je rezultat te ekspanzije niških televizora vec peti bankrot japanskih firmi u posljednjih godinu dana xD
Tehnološka nezaposlenost.Ako ovako nastavimo otpuštati radnike kome će onda prodavat televizore?
imam ja daljinski od panasonjaka trebal kome 1km