Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svašta je mile reko a i ti pa ste još \"živi\".
A sto se moze i Dodiki povjerovati, stvarno...\'Dodik je rekao\' = \'Dodik je kao i uvijek slagao\' hahaha
ovo nije istina!! krme-dodik je rekao da ce kriza obici sumsku.
@@63 Slažem se sa vašim mišljenjem .
nitko ne kaže da nas ne smiju lagati,jednostavno ne vjerujemo(velika većina) svojim političarima slijepo,niti branimo lopine,čest si gost pa si se i sam uvjerio.
Aha pravo ste svjesni vas ne smiju lagati. Svašta.
za razliku od vas mi smo toga svjesni i ne lažemo se niti dajemo da nas lažu
U federaciji ne moze ni opasti industrijska proizvodnja jer ne postoji
se brinuti za nas. Milorad kaže da nam niko ne treba, mi smo samoodrživi.
Ekonomska situacija u Federaciji i dalje je sjajna samo u RS opada proizvodnja.
...ali bitno je da oni imaju zgradu vlade koju je dodo \"napravio\".
Ma ljudi treba napraviti funkcionalne ekonomske regije u BiH kao svugdje u Europi.. Neznam zasto se srbi toliko bune protiv toga? Pa niko im nece zabraniti da budu Srbi i da masu sa Srbijanskim zastavama te da navijaju za koga hoce..
jos samo kada potrosi i ovo malo novaca sto je ostalo od telekomai onda mirne duse moze otici u majcicu srbiju a narod neka jede korenje
A RS je razvijen entitet, ekonomski idealan, hahahahahahahaha dok Dodo suplje prosipa industrije ljude kuci salju...bez plate... B.R.U.K.A.