Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo stručnjake po cijelom svijetu, samo u BiH nemamo! Otjerali su ih nacionalisti i kriminalci koji opljačkaše i unazadiše državu!
moje djete ima dvije zlatne znacke sa drzavnog fakulteta...plus tri zlatna dukata grada sarajeva...i ne moze da dobije posao u drzavnoj bolnici...kazu da je u travniku ili foci mogla bi biti primljena...a i otac tj. ja... joj je kokuz i rvi...
@hepekvizija Na žalost, ovdje se znanje ne cijeni već 34 godine, već stranačka, nacionalna i vjerska pripadnost! Nepismeni i neobrazovani sa kupljenim diplomama prolaze svugdje!
Zato nas lijece mesari i bravari u BiH. Prvenstveno je odgovorna politika pa tek onda ekonomska situacija. Od gradova su nam napravili sela.
Podrška za stručnjake iz BiH! Samo neka ste otišli iz ove propale države! Bolje vas želiti nego žaliti!
Imat ćemo i mi u 23. vijeku bolnicu 22. vijeka. Strpljen, spašen.
Ako bolnica ljeci bosanski usttasluk bit ce pacijenata
Slazem se sa GlasNaroda23. Gupost i nepismenost ubi ali samo mentalno. Dok je ubijanje u Ahmicima bilo itekako stvarno od strane pismenih i nacitanih promicatelja evropskih vrijednosti.
...opet porijeklom... Sine kuća ti je gdje kofer spustiš. Ako si već otišao znači da tamo odakle si potakao na neki acin nisu htjeli tvoje znanje...
Problem je sto u Sarajevo kofere spustise oni koji su tek saznali da koferi postoje.
extra
asa bolnica je za ovo televizor u boji
Jeste, samo ti preporucujem da ukucas na google ime dokzora iz ASA bolnice i doktora sa Hrvatskih klinika i pogledas reference i koliko je ko objavio naucno-idtrazivackih radova u poznatim svjetskim casopisima, ne u domacim pa ces mozda promjeniti misljenje....zidovi ne lijece pacjente vec znanje!
Pogotovo sto je otvorenju prisustvov'o Semir Efendic. ccccccc
kakve nebuloze ljudi ispaljuju.......
dvajespedesetog vijeka