Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta mi je vise ovog \"TENDERISANJA\" daj vise gradite ba tu autocestu.. Dosta mi je vise pap.a.n.l.u.k.a I tenderluka , HOCU CESTU
vidi vidiii hidrogradnja najbolja ponuda, spametovali se konačno.
NE MOŽE TAKO LJUDI MORAJU NAŠI POLITIČARI I MINISTRI DOBIT TAL OD PONUĐAČA KOJI ĆE NA KRAJU NARAVNO OPET BITI NEKI STRANI IZVOĐAČ I DOBITI POSAO NA TENDERU.
Dati nasim firmama da grade autoput.Nema veze da kosta duplo
Vidim, kao i uvijek, Krajinu bi da zaobicete. Zato e.bi.te.se i Vi i vas autoput.
kolika je duzina u pitanju...? po mom misljenju idealno bi bilo autoputevi bl-sa , sa-tz , bl-bijelj , tz-bl , sa-mo , mo-bl , mo-mtk , mo-prijed ... e zamislite to...auh bili bi kao svicarska :)
Pa zar ovaj dio koridora nije sporan zbog trzavica oko Počitelja, otkud odjednom sve riješeno i moze se i tendar raspisati, a do juče bilo havatanje za vratove nasih uvaženih političara..Nista mi nije jasno ili sam u medjuvremenu prolupo, A ONI OPAMETILI....
hocel biti gotova do jula kad krenem namore
Konačno našoj firmi da daju nešto, hebali ih slovenci i csk i njima slični..
Bit ce cesta, kad automobili budu letili... A mozda ni tad...
@bosmal: Nije, nego promijenili ime u Integral inžinjering
A di je ono dika nasega biznisa. Bosansko Malezijski BOSMAL? Hahahah, procitali vas pa otisli.