Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo domaće i naše. Dosta je Mercatora, Konzuma, Tuša i drugih koji izvlače naše pare u svoje matične zemlje. Doduše, domaći marketi u Mostaru su jako neprofesionalni, osoblje namrgođeno i neljubazno, a izbor robe jako loš. Prije par dana sam doživio neugodnost u Megamarkt-u (veliki TC u Zaliku sa mentalitetom seoske prodavnice) i od tada više ne idem tamo. Iskreno se nadam da će DP i ostali otvoriti veliki supermarket sa parkingom (u Fejićevoj nema parkinga!) i da će biti dobri i uslužni poput ovih stranih gulikoža. Pohvala DP-u i budite profesionalni i ljubazni!
Samo kupujem nase... dosta mi je ustastkog konzuma, četaljskog tempa i pederskog tusa i mekcatora ! Jer kad kupim domace , novac ide u budzete nasih porodica (na tlu BiH). Pozdrav !
respect DP samo naprijed
Super da je i na ovoj strani otvoreno nesto lijepo a domaće
Objekat je prelijep :-))
DP marketi imaju 80 prodajnih objekata
Kao i uvijek naše ništa ne valja... Merkator, Konzum, Robot.....sve super cijene niske, roba kvalitetna, usluga na nivou... Da...al\' u k.l.i.n.c.u ... Jedino što je jeftino u navedenim jeste njihova buđava roba... a cijene ostele robe iste kao i DP. Vrlo malo domaćih proizvoda, ali nema veze strancima ćemo puniti kase... MI TO JAKOOO VOLIMO ....E svašta!!! Koliko ja znam (jer stalno kupujem u DP...) jubazno im je osoblje, čisto je, niko me ne prati dok kupujem...i imaju kamere.
Kupujem u DP marketu i nije tačno da je osoblje neljubazno, a što te prate da nešto ne ukradeš pa to je normalno, ako nemaju videonadzor da te prate iza paravana onda će u radnji normalno da otvore četvore oči. Svaka čast svakome ali kontrola i čist račun su najbolji. DP koliko ja znam uredno isplaćuje dobavljačima robe potraživanja tako da su mi i sa te strane dragi u odnosu na Konzum gdje su BAŠ RADNICI SA ASOCIJALNIM PONAŠANJEM.
U MERKUR NI ZA ZIVU GLAVU, NEK RIKNU SELIMOVICI. IONAKO U NJEMU PRODAJU SAMO PROIZODE U CIJOJ PROIZVODNJI I ONI IMAJU TAL.
BTW je u pravu sto se izbora tice,ali kad malo bolje razmislis svedjani imaju pametnu trgovacku politiku: marketi su domaci,pare ostaju u zemlji, mozda imaju manji izbor ali svakako je ono sto nude kvalitetno. Po meni je to bolje nego pustati pare da idu iz zemlje.Koja nama fajda sto nam Slovenci izmuzose lovu prodajuci nam 20 vrsta kafe od kojih nijedna ne valja? Kvalitet ispred kvantiteta u svakom slucaju. Sto uz svedski standard ispadne super. E veliki im je MINUS katastrofalan izbor mesa,osrednji kvalitet i prenapuhane cijene istog!!!!!!
Da, smetnuh s uma Bingo. Bingu je minus sto na svoj prostor nakrca svacega,a vecina stvari je mahom loseg kvaliteta, kineska sinteticka odjeca, los alat i slicno.Htjedoh sebi kupiti majicu, Bingo nalijepio svoju etiketu:100% pamuk,kad ono na originalnoj etiketi 90% polyester, i uz to za dosta artikala fale cijene,a pravi je bingo uhvatiti uposlenika da te usluzi:)...ne, DP je ipak ozbiljniji.
Koji deplasirani komentar, cuj kapitalizam ne poznaje domace i tudje. Pa nigdje se ne gleda na domace i tudje kao u kapitalizmu. Svedska koja zivi na izvozu ne dozvoljava da se na njihovom trzistu probije bilo koji trgovacki lanac iz inostranstva. Kad je dolazio Lidl mediji su od njeg napravili sataninog sina i evo pet godina kasnije je jos uvijek minorni igrac na njihovom trzistu. Trziste sa devet miliona stanovnika a u prodavnicama mozes naci samo dvije vrste mlijeka i cetiri vrste kafe i naravno sve to se proizvodi ili pakuje kod njih. Cisto sumnjam da je to zbog kvaliteta, jednostavno nemas izbora jer niko ne prodaje nista drugo.
@frki DP marketi nisu jedini niti je najveci domaci trgovački lanac. To je tuzlanski Bingo sa 70 prodajnih objekata širom BiH i preko 3000 zaposlenih. Inace DP marketima želim uspjeh jer podržavam domaće.
Mislim da su DP marketi jedini trgovacki lanac ciji je vlasnik domaci covjek i koji ne izvlaci pare u Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku kao sto rade Merkator,Intereks, Konzum.....i ako sam u mogucnosti kupujem kod njih.
J.E.B.L.I vas vise marketi niko nema para ni posla(pogotovo u Mostaru) a navalili marketil ko gljive poslije kise! Sto ne se otvore fabrike iili prozvodne firme nego samo trgovina pa trgovina.
Cuvajte se DP-a, nekad neka roba zna biti i 30% skuplja a satro 10% popusta!!!