Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH privreda će za 10-15 godina biti na rezini Austrije, Australije, Kanade...BiH je zemlja u koju će dolaziti i iz Japana stručnjaci da nauče raditi...100%
Hahahaha sto me nasmija e bas takvi i jesu šatro evropske pederčine koje podrzavaju evropski razvrat i ostala g... koja dolaze iz EU.
Ovaj Kapo ima 37 godina, a izgleda ko 73.
Yeblo vas domace, kurzu ne valja... Kupujte hrvatsko, to je kvalitet...
Vidi druga, vidi mu kapuuutaaaaaaaaaaaa, sve na kredit, raanoo moja ljuta.
Ja samo kupujem u MOM dragom Konzumu, bar znam gdje ce novci zavrsiti.
Ova "domaća" roba sva duplo skuplja nego na pijaci. Kupio bi ja, al nisam baš toliki patriota.
Kupite domace kako bi spasili sebe !!!Kupujte domace jer je zdravije od kineskog Kupujte domace jer je zdravije od EU prehrambenih proizvoda... Kupujte domace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja bi kupio,. ali cime da platim? Isti ovi sto reklamiraju kupujmo domace, bacili mi drzavu i ljude na koljena..Raspadali se dabogda!
Sve privrednike BiH sprcali na mali prostor ispred BBI centra! E jadna je nasa privreda, kad joj je sajam tolisni.
@Cavale Romal... Sta ti je cergas, ovu organsku ishranu i domace proizvode imas u svakom gradu Evrope, po glavnm trgovima gradova, a ti lagano u granap kod Zemke pa kupi sebi poly salamu. A mozes i onu coca colu kupiti sto u dzep stane :P
Tegla đema 10 km pa kako da kupim domaće
Brko ba??? Jesul i one turske potkosulje domace?
NE PADA MI NA PAMET! Zasto bih pomagao domacuprivredu? Kako oni pomazu meni. Ma bjaaaAAAzi!!
A s cim da kupim ?
POBOGU LJUDI , OVO POSTADE CIGANLUK PRAVI
http://balkantajms.com/covjek-u-hipermarketu-kupio-domaci-proizvod/