PROMO
62

Otvoren novi Omega shop u Pofalićima

U petak 18.3.2022. godine, Omega d.o.o. je otvorila novi ekskluzivni Omega shop u Sarajevu na više od 600 m2, koji se nalazi na adresi Kolodvorska 12. Pofalići.

Omega d.o.o. je porodična firma koja uspješno posluje više od 30 godina. Danas je lider na bh. tržištu bijele tehnike i potrošačke elektronike, te kao generalni uvoznik brendova Beko i Grundig svoje proizvode plasira na tržište kroz 39 maloprodajnih objekata i mrežom preko 150 distributera širom BiH.

Pored bogatog asortimana Beko kućanskih uređaja, u ponudi shopa možete pronaći veliki izbor Grundig LED televizora kao i aparate brendova Samsung, Tefal, Rowenta, Electolux, Philips te peći na čvrsto gorivo Alfa plam.

Kupovina u Omega shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi sa kojima imamo ugovor, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Povodom otvorenja u Omega shopu Pofalići kupci ostvaruju 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman kao i poklon vaučere od 100 KM prilikom kupovine odabranih modela malih kućanskih aparata Beko i Grundig.

Zahvaljujemo se svim kupcima na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i pozivamo im da posjete novi Omega shop.