Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad navale ovi arapi u 2017 bice umjetnih ostrva po Vrelu Bosne.
Meni su arapi baš super.. Nek netko ima zaostaliji od nas.. Džaba nafta, pare i sve, to je sve još srednji vijek..
"Braća" se prvo povezala sa Beogradom i Zagrebom. Baketov uspjeh. Neka ih još godinu izvan BiH.
Uh eto nama jos vehabija i mungosa sad imaju direktnu liniju i bih drzavljanstvo od bakira 😂😂 nedaj boze nikom ali kako ce ovde rat da Bude za jedno 5-10 godina to ce biti neizbjezno
Znači trenutno je quratar umjesto qatar...
Nema veze ne zuri se nikome.
100% nista od ovog biznisa ! hahahahaha 2017- odgadamo do 2018 , razlog nije upio dogovor oko kredita !
Šta vi više hočete, zar nismo, svi mi podržavajući i glasajući za naše poštene i demokratske partije, što počinju sa bos. hr. ili sr, koje su pljačkom srozali svu BiH. Prvo su uništili, korupcijom svu privredu i sada ne postoji nikakva industrija. Pa samim tim je spala cijena i zemlje i drugih nekretnina. Ali neki su imali sreču da nešto višu cijenu dobiju prodajuči arapima, ali ostaje opet slobadan izbor, ako ne želiš da prodaš arapima , prodaji, nearapima, ali za dvostruko jeftinije.
Hocemo liniju Trebinje-Maskvaja
Malo se raspitajte kod pametnijih ljudi koji upravljaju hotelima i restoranima kao što je vlasnik hotela, plivska jezera, kakvi su arapski turisti kao gosti i dogodi li se, da ti gosti ne ostave najbolji bakšiš. Pa samo podatak da za 10 dana za dvije osobe, muž i žena potroše 2000 eura, na razne sadržaje, a ovi koji ne znaju šta je ostvariti zaradu, osim na državnom buđetu, su pobijesnili i pravili bi selekciju ko su im kao turisti draži, a koje treba i fizički otjerati.
Da poznajem ljude koje rade u hotelima za njih... Prljavi su, ostavlja govna u šolju... Nece dugme za vodu da stisne, nego ocekuje da to neko za njega uradi.
Nema u KAtaru aviona ??? Ahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahah. Dajte ba Bosin a Airlines, iznajmite im svoje, PA DA ARAPI NAGRNU U SARAJEVO.
naravno, nema veze sa avionom..glupa prica
suza mi je krenula...
Daj Boze da im ni tad ne uspije
dobra vijest,nadam se da će odgoditi za narednih 5 godina,dosta je vehabija po našoj Bosni
vehabije su domaci
Zar nije direktna linija : Trebinje - Dubai? Pardon: Sokolac - Dubai?
...baš sam planiro kupit dohu. i doxu. ništa onda...