Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo kod nas doli narod se samo nada ukidanju viza. Pa i kad se ukinu vize: -Necete imati pravo rada u EU -Imacete pravo samo na ogranicen boravak -Vlasti BiH moraju obecati da ce primati nazad ljude koji bi eventualno trazili azil u EU -itd Evropa ce sebe uvijek zastititi, a ko prekrsi bilo koje od gore navedenih bice garant stavljen na crnu-listu i nece mu nikad vise biti dozvoljan ulazak. A kontrole rada su im jake. Policija u EU je ko gestapo, nema za-ebancije ni jeftinog podmicivanja.
Bosni nije samo da udje u EU. Da bar EU i drugi pocnu ulagati da se narod zaposli da ima sta jesti do ulaska koji moze potrajati i do 20-30 godina.
Ne valja se smijati tudjoj muci, znam da neki od njih vole podbadati kad se tako nesto desi kod nas. Sad ce tek biti ucjena od strane zapada sa investicijama u BiH. Zahtjevi zapada su dati, jedinstvena BiH i jacanje centralizovane vlasti kako bi se lakse usvajali zakoni. Sto se vise bude cekalo vise ce propadati. Nadam se samo da ce nagraditi FBiH stranu koja podrzava njihove zahtjeve makar tako da i ova druga strana promjeni kurs. Mi tvrdoglave budale nismo birali i nek kazne one sto su ih birali.
Da, ali je zato Kosovo Srbija, a RS vjecna kategorija. Sve ima svoju cijenu.
Prosperitet u republici sumskoj ljudiiiiiiiiiiiii!!! HAHAHAHA...hajde sad jope da se malo lazemo srbi, ko je najprosperitetniji narodu regionu!!! HAHAHAHA...