Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze mi jaran koji zivi u Holandiji da cijena karte od Holandije do Engleske kosta 60 eura, povratna 80! Pa sa ovoliko para mozes i dalje ici ako se ne varam..Nema smisla..
@ Sa-x Ahaaaa znaci dozvoljeno je prepucavanje o sandzaklijama a nije dozvoljeno ostaviti komentar koliko su neprofesionalni BH Airlines???? ´alal vam vjera i vama na slobodi govora!!!
znaci povratna do skoplja 270 eura, jeste vi normalni
Super sandzak trans. fuj
@Limun: Kakve veze imaju Podgorica i Skoplje sa sandžosima? @WTF: slažem se stvarno... a ove karte su preskupe.
U naslovu relacija Podgorica - Sarajevo - Skoplje, a odmah ispod u tekstu Sarajevo - Podgorica - Skoplje. @Sa-x Čitate li vi uopšte svoje vijesti prije objave? Skoro da nema vijesti bez grešaka. Užas!
@ Limun Za ovako kratke relacije mi koristimo svoje đipove, mercedese i BMW-ove. Mi letimo za Frankfurt , Beč, Cirih, Minhen................ A đe ti Limune, crni kukavče letiš ili se voziš. Za Kiseljak će ti ubrzo trebati viza.
nego sto,naravno da ce sandzosi letjeti,jos od nove godine kad se ukinu vize,ne moze nam niko nista,a vi bsrajlijice mozete na jablanicko.naprijed bh airlines,trudite se pravo,a ovi dusmani sarajevski,zavidni,mole boga da propadne jedina avio kompanija
hocel nam uskoro trebat viza za ove metropole?
Evo sandžosi mogu avionom od sad... Kako ih sad zaustaviti?
Ti si neki stručnjak vidi se iz nicka. Ljudi su najsigurniji za sarajevski aerodrom i slijeću kada većina drugih kompanija ne slijeće što se može vidjeti i iz statistike Sarajevskog aerodroma. Samo naprijed BH Airlines ali i sve ostale kompanije otvarajte nove linije da ovo slijepo crijevo od države zaživi i prosperira uprkos bagri koja ovdje obitava.
hvala Bogu. pa bilo je vrijeme
Hoće li se i na ovoj liniji svaki drugi let otkazivati, kao što BH Airlines radi svakodnevno za barem dvije linije koje drži, recimo za Frankfurt ili Istambul?