Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ako naspem za 50 km ustedit cu 90 KF, dobro je imam za 4 coko bananice
ebo vam tih 5 pfeninga onu m.a.j.ku...barel je vec 100 godina isti a vama gorivo i dan danas poskupljuje za po bon-dva, a kada pojeftini pojeftini za 0,00000002 i onda sljedece sedmice poskupi za 0,203209832 fuj
komentare čak ni na beznačajnu vijest o magli u sarajevu. samo što lažete. kažete da \"uprkos magli letovi sa sarajevskog aerodroma nisu otkazani\" - a jutros nijedan nije poletio, za beograd, zagreb i beč. za istambul umjesto u 11 tek TREBA DA POLETI oko dva, a za popodne je otkazan i iz ljubljane, a može i još neki. pa stvarno mislite da možete da pišete da je mlijeko crno, a mi svojim očima vidimo da nije? još ćete reći da se i cijelog dana danas moglo \"ući\" na vaš portal?
prva, druga ,treća, četvrta,RIKVERC, pa opet 1,2,3,4,RIKVERC- ko koga ovdje potkrada...
ljudi jeste li primjetili da u zadnje vrijeme pojeftini nafta 5 kf, a kad je poskupljenje onda je 10kf skuplje...
...auuuu, na ladin tank ušteda 2 markice...nemojte braćo, udariće mi para u glavu :))
Nije mi jasno kako je gorivo u RS-u i Distriktu uvjek jevtinije za 10-tak feninga u odnosu na Federaciju?jesu li u pitanju manje akcize ili manja gramzivost trgovaca.
A sto nam niste javili da je poskupilo prije 7 dana za ovih 5 feninga sto ce sutra spustiti???? KO je ovdje lud? Vracate samo na staru cijenu od prije 7 dana, mame vam se naje...m
Od prekosutra skuplje za 10 pf
Samo da se n.a.j.e.b.e.m. k.u.r.v.e. m.a.j.k.e svim zaposlenim u federalnom ministarstvu trgovine i udruženju distributera naftnih derivata.
muma vam bemje bezobrazn,i pola marke da smanjite malo bi bilo u odnosu na cijenu barela-
Moglo je to još dole