Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poskupite i ovaj zrak sto udisemo..
DRŽAVA ZA ODERAT ČOEKA JER NAROD ZNA
OVAJ NAROD JE JEDNOSTAVNO GLUP!!! DRZAVA ZA MAJMUNA!!!
uuuuh...5 feninga, PREVISE!
Ja točim uvijek do vrha ne pitam za cijenu volim BiH i lijepo živim ne znam šta se ova rulja buni ko vas y.e.b.e kad ne znate krasti i otimati kao moj dragi babo iz SDA
crno nam se pise... www.smjesne-slike.blogspot.com
SDP JE MENI ZAKON I UVIJEK CE BITI A VI DIPR STA HOCETE !
neka je. nemojte samo reci da nemate para.
KAMAREEEEEEEEE KAMAREEEEEEEEE
\"DOBAR SELAM\" KOALICIJA PONOVO UDARA !!! TRAZILI STE DOBILI STE !!!
strasno strasno , nije mi zao ovih babini sinova koje boli q , ali nekim ljudima je mjesecna usteda i na 5 feninga da prehrane sebe i svoju porodicu . Niko nemoze da stane u kraj ovom paganstvu , fuj sistem , fuj zemlja, fuj ljudi .
Za informaciju onima koji neznaju, trenutna zarada ne bmb 95 je 0,20 KM a na dizel 0,30 KM po litri, a jedna benziska pumpa može pozitivno poslovati ako ima zaradu 0.15-0,16 KM. Goriva nije potebno povećavati čak se dizel može smanjiti za 0,10 KM samo što kod nas nema države po svak radi šta hoće, isto kao i sa ovim markicama na cigaretama, jedna cijena na markici a po drugoj se prodaju to je ja mislim jedinstven slučaj u svijetu, ali netko mora i na tome dignuti lovu.
Ja sljedece ljeto kupim biciklo, i lagano na posao 15 stanica.
Jeeeee
moram reci, jedina banda je ovde narod, zasto? e pa narode, stisnite petlju, imate fb, organizujte se, pa skinite s vlasti trenutne sve ove supke, a ne da Bakir Izetbegovic maze oci muslimanima zato sto je sin Alijin i onda svi mislimo evo svega, a ne da Dodik Srbima maze oci, tako sto je on navodni \"veliki srbin\" , i ne da maze oci hrvatima Dragan Covic, glumeci velikog hrvata, tako sto hoce da napravi 3 entitet da bi mogao vise krasti, ako cemo realno, trebamo postaviti covjeka koji prestavlja narod, da on kontrolise racun drzave, gdje pare zavrsavaju, kako se kome uplacuju, jer nije problem sto javno pise da je bakiru 5000 km plata, vec je problem, sto on ima 10x vecu platu, I NARAVNO NEMOJTE DATI NI MUSLIMANI NI HRVATI NI SRBI DA NAM ZELJKO KOMSIC MAZE OCI, TAKO STO ON ZAPRETI, NEMOJTE DA MJESATE SE U BIH JER DOBIT CETE PO PRSTIMA, A OVI NE DA SU MJESALI PRSTE, VEC SU SE MJESALI DO LAKATA ! TAKO NARODE SAMO VI OVO MOZETE SPRECITI !
blago kerovima skitnicama, oni ne brinu o benzinu,. mogu da ujedu koga hoće i još ih niko ne smije ni pipnuti
Pa jbt dokle vise cemo mi ovo trpiti, dokle cemo ove klikove (lajkove) sakuplja na komentarima, kada cemo se svi dici na noge i napraviti belaj u ovom gradu vise! ? ! Zasto niko ne napravi stranicu tipa demonstracije.ba da se svi okupimo i odma vani izlazimo :S ? Pa moram li ja kao mladi od 20 godina da trpim Dodika, Lagumdjiju i ove ostale klempe? :S Da upravljaju sa mnom i mojim roditeljima kako hoce (ako ih imam opste nakon rata? )