Talijani zabrinuti
3
"Nutella" na udaru Evropske unije
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se mene tice mogu napisati na nju sta god hoce, ja cu je jesti i to lopatom! samo nek je ne zabrane skroz, bilo bi mnogo vise samoubistava u cjelom svijetu kad ne bi bilo vise slatkisa jer sta ce me tjesiti kad su dani mracni i kisovit?????
EKREM rules
Mi i onako ne jedemo nutelu iz Italije nego iz Poljske hahahahaha
što se mene tiče ne brinite jeo sam i ješću a to da je takovo eurokremTITO među eurokremima POTPISUJEM velikim slovima
ipak nije toliko loše što još nismo u EU :P
e svaka čast eu, ja bih zabranio i reklamiranje tih sr...a, kao i pudinga, čipsa, sladoleda, čokolada, kole, gaziranih pića, smokija, jer sam otac 3 djece koji na taj način bivaju zatrovani i usmjereni ka pogrešnim prehrambenim navikama od malih nogu, ma koliko supruga i ja pokušavali da ih zdravo hranimo, džaba kad sva djeca piju coca colu i jedu to smeće, oni se povode za njima
pa uporedjeno vec, zato se i pitam :))) i \"nasu\" ne jedem jer nije ni blizu onoj koju kupujem \"negdje drugo\"
razlike nutelle: http://videosift.com/video/Difference-between-French-and-German-Nutella
Vijest kasni par dana Eu je vec odbila ovaj prijedlog sa \"semafor\" oznakama
iskreno meni Nutela nije nesto, ja licno volim vise Takovo
@ BRCANKA Zato sto smo mi \'Zemlja treceg svijeta\' i sve je tako . Naravno,milka u Austriji,Svicarskoj ,Svedskoj nije ista kao nasa . Ako imas priliku ,uporedi \'nasu\' i \'njihovu\' ,sve ce ti biti jasno :)
u sve i diraj ali vala nemoju nutelu pa ja to jedem na kasiku
Još jedna zavera protiv nas Srba. Dokazano je da su \"Italijani\" apeninski Srbi i naravno Nutella je naš (srpski) proizvod. EU ce nas osporavati u svemu, jer naš srpski proizvod je bolji od njihovih. Osim, toga Nutella ne goji već je lekovita, čak je i Jovo travar sa Romanije koristio Nutellu u lekovite svrhe. DRAZA DO GROBA
od svega cu se odreci jesti al od nutele nikaadd, pogotovo one prave iz italije!!!!
Ama da napišu da ima pet milijardi kalorija, ja ću je opet kupovat ! Nutella is my life ! (A opet nemam 120kg jer je konzumiram u normalnim količinama, taman dovoljno za užitak) GO NUTELLA GO !