Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo fadil se dobrovoljno javio da ode da im pomogne sa svojim savjetima
Kina ce se izvaditi i popravi svoju ekonomiju, ekonomskom saradnjom sa BiH.
Lome Ameri i Kinu...
kada kinezima pada uvoz i izvoz to je slabljenje ekonomije a i nama pada uvoz i izvoz i nikad ne napisete da nam slabi ekonomija vec pustite zvizdica i fadila da seru kako napredujemo sto je perfidna laz.
USA, USA !
Mislim da je bitan faktor i to što su ionako loš kvalitet mnogih proizvoda srozali na samo dno.
Kina će ipak još tegliti propalu gobalnu ekonomiju 3 američka predsjednička mandata, a onda nek je cijelom svijetu ALAH NA POMOĆI !! :(
a zasto se nikad nepise o americkom dugu i njihovoj ekonomiji koja je pred kolapsom. kina je konstatno 30 godina u suficitu i biljezi rast. jedina razlika je sto je jedne godine 9% a druge 6%, ali je i dalje rast. zasto se novinari malo ne pozabave amerikom kako "najvecom" ekonomijom u svijetu. dajte nam jednu kvalitetnu analizu njihovog rasta, kvaliteta zivota, duga isl.
ko je stvorio jaku kinu, preko kojih kompanija kina biljezi najveci rast, ko je najveci kupac kineske robe, pogledas koliko usa izveze oruzja, nafte i derivata, preko koje drzave idu sve finasije,. mozd apreko vase rusije,sevije, arapa,.,
I u nas tako isto.
Bog je stvorio nebo i zemlju a sve ostalo je made in china
Ali su i dalje u velikom suficitu, a nikako da se to napiše.