Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala sve koje rade po granapima i prodavnicama, nenormalne sate i dane, trpe javašluk i bezobrazluk šatro gazda i tajkuna, a sve to samo da bi prezivjele......sve ste vi heroine i naklon do poda!
Ukrade mi komentar, potpisujem sve od reda i ja isto hocu da kazem... pa da se ne ponavljam. :-)
Kandidujem sefiku, 14h rada dnevno na kasi u Bingu za platu od punih 354,00 KM. Pusi 2 kutije dnevno, tako da 1/2 plate trosi na cigare, a uspije i prezivjeti mjesec.
moja majka je bila trgovac sada u penziji znamm da je tesko radila i nikad nije znala ni za praznik ma nizasta da bi nakon cetrdeset godina radnog staza dobila minimalnu penziju
Vala kako su odvratne ned'o Bog nikome
Moj glas za onu sa dobrom fonasi granap Sedrenik. U tebe smo se kleli Na tebe trošili plate Zamišljali trenutke s tobom U kafani lagali jedan drugom Zbog tebe smo se tukli Kupovali vrućih đevreka O kako si samo odudarala ti Od memle i blata Sedrenika Al tvoje su misli bile daleko Htjela si u foto-modele Skupa svila i skupe pele I gola si se slikala vele Zbog tebe smo se tukli Kupovali vrućih đevreka O kako si samo odudarala ti Od memle i bla
...težak posao. gazde bahate, mušterije dijagnoze. svaka dvonožna fleka se more otrest na trgovkinju i pokazat svoju "veličinu".
Nominujem Ismeta Bajramovica.
vas iz sindikat nek stid bude, zajebajete se sa ropkinjama
ne prijavljujte samo moju "trgovkinju" da nebi slucajno ostao bez heriona
SVE SU ZENE(mislim na istinske zene, "normalne", ne one sto ubijaju djecu ko ona debela bolescurina)TIHI HEROJI, RADJAJU, odgajaju, obavljaju dnevne poslove gje su zaposlene, dodju kuci spremaju rucak za mudonje, i opet ne dizu svoje glasove u javnosti ko neke moderne "rase" sto hoce svoja prava molim te. Porodilja ode na porodjajno dobije otkaz kod privatnika, gje su tu rpava za zene, sto ne protestujete?
a heroin, loš i nikakav...
hajd što je loš nego što je skup
@BETTY šta nije u Bosni? Kad dobiješ 500 jedinica monete, a burek 2 jedinice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)