Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad na nekom proizvodu vidim natpis \"Made in Germany\" obradujem se kao da sam vidio starog prijatelja. Svabo je zakon.
Svaka čast. Spreman sam više platiti kvalitet. A Kina i kvalitet su dva nepoveziva pojma.
pravo dobar text. Prcizan, knap, informativan. :-)))) Bez vas nebih ovo nikada saznali. PS. ovaj tip texta kao komentar ste mogli jos u novebru 2011 procitati u tehnickim njemackim novinama VDI i par novijih stvari koje niste napisali.
Za vase kvalitete. ZBOGOM Kina.
Historija se ponavlja. Old China Trade pa sad ovo. Ej, moji Kinezi, uvijek vas ovi Khazari iz.j...e.bu!
ifon se od 2008 kompletan pravi u kini,jer americka industrija nije bila u mogucnosti da za rok koji je Jobs dao,dva mjeseca,napraviti display koji je on trazio,kinezi su dosli sa konkretnom ponudom i sve Jopsove kriterije ispostovali,od tada se ifoni prave u kini,
DODJITE U BOSNU !
Made in China = NULA a vi pričajte šta hoćete
Te gluposti kako je nešto što se proizvodi u Kini nekvalitetno su čista lupanja ! Pa gdje se proizvode matične ploče za PC, integralna kola, mikroprocesori, chipovi, i sva druga elektronika, nego u Tajvanu (Kini), u Kini jednostavno imate kineske proizvode B i A klase, i obje klase imaju cijene ko i sve inace, koliko para, toliko i kvaliteta. Ako neka firma proizvodi nešto u Kini, to ne znači da Kinezi to proizvod kako žele, već po strogim pravilima i licenci te firme, tipa iphone-i se prave u Kini, pod Apple-om, i sad bi trebalo da su ipone-i loši, jer piše na njima \"made in China\", zato pročitaš ispod by license of Apple , patent, etc.
Dodjite u BiH i otvorite fabrike.... a ja.. zaboravio sam da nasi nedaju da bosanci i hercegovci rade i imaju plate, jer to je atak na politicare...