Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasajte za mene i bice snizenja od 20 do 45 feninga po litru
S:D:P ovci su V.L.A.S.K.A K.O.P.I.L.AD., zao vam sto nije ovo velika s.r.b.i.j.a nedostaju vam smrdljivi srpski supci da ih lizete. S:D:P ovci su najveci lopovi i nesposobnjakovici, sposobni samo da sebe smjeste u budzet i da grickaju narodne pare, pravi misevi Mrzim ljude kojima je V.L.A.H jebao mamu, koji u ratu nisi bili u BH ili bili u podrumu i sada su kao demokrate i mrzi muslimane..
Pedersko-invalidska snizenja.
Jaka korekcija nema šta...
za povečanje cjena im netreba dozvola, a za smanjivanje treba... jedino se u banana zemljama ko BiH određuje najniža a ne največa moguča cijena goriva.
Majku vam j e b e m lopovsku,davno je nafta pala na svjetskoj berzi. njima treba mjesec dana da spuste cijene!!! a kad ih treba povecati,odrade to odmah sutra !!!
Ma jel ovo moguce....:-)