Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusaj ti, jokerx, nemoj mjesat babe i zabe, u svakom drustvu postoje \"truhle vocke\" pa tako i u nasem i ako grupica ljudi ( muslimana ) ima nesto protiv deda mraza, vecina nema i zato predlazem malo edukacije, posebno iz drustvenih nauka i takodje osvrni se malo oko sebe, savjet : nemoj nista generalizovat.
PREPALI STE SE ONOG DJEDA MRAZA KOJI NESMIJE U SARAJEVO. BOJITE SE DA ĆE VAM NENAJAVLJENO DOĆI NA SAJAM I PREPASTI MLADE MUSLIMANE.